Новини от област Стара Загора и България

Утре в Казанлък

Затварят за два часа участък от кръстовище на ул. Христо Ботев и ул. Иван Вазов

1111 27/09/2021 19:30 Общество България
Затварят за два часа участък от кръстовище на ул. Христо Ботев и ул. Иван Вазов
Divident.€U Divident.€U

Утре участъкът от кръстовището на ул.„Христо Ботев“ и ул.„Иван Вазов“ до кръстовището на ул. „Христо Ботев“ и бул.„ 23-ти Пехотен Шипченски Полк“  затворено в двете посоки за движение за времето от 10,00 ч. до 12,00 ч.

Движението на МПС ще се извършва временно по обходните булеварди и  улици:  ул.„Иван Вазов,  бул.„Розова долина“ , бул.„23-ти Пехотен Шипченски Полк“, ул.„Мазалат“, ул.„Цар Петър“ - към  съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък.

Ремонтните дейности в района започнаха в изминалия неделен ден. Въведената временна организация на движението от неделя, 26.09.2021 г., от 08,00 ч. до 16,30 ч., затвори едното платно на посочения участък от кръстовището в посока юг - север (източно платно) до 08.10.2021 г., неделя, включително.

В рамките на две седмици на централното кръстовище ще бъдат извършвани ремонтни дейности, свързани с поетапното въвеждане на зелена вълна по централните булеварди в Казанлък. За да се разтовари трафикът в района обновленията включват уширение на пътното платно, преместване на две светофарни секции по направление на ул.“Христо Ботев“ и обновяване на тротоарите на двете улици. 

Коментари към новината

Още новини от Общество