Новини от област Стара Загора и България

Образователно турне на "National Geographic"

Клуб "Малки откриватели" ще гостува в Стара Загора

Клуб Малки откриватели ще гостува в Стара Загора
Divident.€U Divident.€U

През септември 2021 г. стартира втората половина от националното образователно турне на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“.
Навръх националния празник – 6 септември – Ден на Съединението, то ще гостува в Стара Загора.

„Поради огромния успех и интерес към миналогодишното издание, тази година темата отново ще бъде „Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?“, споделят организаторите. Всеки от кътовете ще представя различните професии, чрез забавни и познавателни игри децата могат да открият себе си в необятния свят на професиите.
Вълнуващи приключения, нови познания и незабравими моменти очакват малчуганите във веселото градче на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“. То ще бъде открито на 06.09.2021. в 11часа в Парк „Пети октомври“. Ще има много любопитни игри, интересни и нови знания, смях и награди.

Традиционно ще бъде продължена и екотемата, с която се поощряват и учат децата да проявяват любов и грижа към нашия общ дом - планетата Земя.
„Ние вярваме, че заедно, с общи усилия, разбиране и отговорност, можем да осигурим бъдещето на своите деца, да бъдат здрави и щастливи, както и нашата планета“, казват организаторите.

 

Коментари към новината

Още новини от Образование