Новини от област Стара Загора и България

Депутатът от "БСП за България"

Георги Гьоков ще председателства комисията по труда и социална политика в НС

911 19/08/2021 09:27 Политика Опозиция
Георги Гьоков ще председателства  комисията по труда и социална политика  в НС
Divident.€U Divident.€U

Старозагорският депутат от "БСП за България" Георги Гьоков ще председателства Комисията по труда и социалната политика в 46-то Народно събрание. Социалната комисия, една от 22-те постоянни парламентарни комисии, включва четирима зам.-председатели и 18 членове.

„Никой засега не може да предскаже хоризонта на 46-то НС, но приоритетните теми за всички българи, с които и ние трябва да се заемем са актуализацията на бюджета, ще настояваме за преизчисляване на пенсиите, за данъчни облекчения за младите семейства, както и за увеличение доходите на хората”, заяви Гьоков, който ще участва и в работата на здравната комисия като член.

 Парламентарната група на "БСП за България" получи четири председателски места. Комисията по отбрана ще се ръководи от Атанас Зафиров, Комисията по образование от Ирена Анастасова и Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта от Иван Ченчев.

 Старозагорският депутат от „БСП за България“ Георги Кадиев ще е член на Комисията по бюджет и финанси и Комисията по енергетика и климат.

Коментари към новината

Още новини от Политика