Новини от област Стара Загора и България

В Стара Загора

Веси Бонева с концерт за Международния ден на младежта

1145 11/08/2021 14:43 Култура Сцени
Веси Бонева с концерт за Международния ден на младежта
Алекс СОТИРОВА Алекс СОТИРОВА

С богата програма Стара Загора ще отбележи утре 12 август – Международния ден на младежта.

Програмата включва младежко изложение, демонстрации и музикален концерт на младата и талантлива Весела Бонева.

Първите събития ще започнат в 18.00 часа пред сградата на Община Стара Загора. Ще има скейт демонстрации и уроци, фотоизложба и представяне на дейността на местни организации.

Целта на събитието е да запознае младите старозагорци с възможностите за участие в различни формати и дейности, предлагани от Международен младежки център, Регионална библиотека „Захарий Княжески“, Център за подкрепа на личностно развитие - Стара Загора, Център за кариерно ориентиране, Фондация „Дон Боско“, Туристическо дружество „Сърнена гора“, Местна комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, Багатур, Библиотека „Родина“, Спасителен център за диви животни "Зелени Балкани", Държавна опера - Стара Загора и Регионален исторически музей - Стара Загора.

В 20.00 часа на сцената пред Община Стара Загора ще започне концерт на една от най-талантливите български звезди - Веси Бонева, която заедно със Светлин Къслев – пиано, китара и саксофон и балетна трупа ще зарадват любителите на музикалното изкуство.

Веси Бонева има в дискографията си песни като Touch, „Ring The Bells", „Believe" и „If You Want to Touch Me". Тя е носителка на награда за „Най-добър български видеоклип" на МAD TV Гърция, а сред местата, където е имала концерти, е и легендарният австрийски клуб „U4", известен с гостуванията на имена като Prince, Sade и David Guetta.

 Организатори на събитието са Община Стара Загора и Международния младежки център.

Коментари към новината

Още новини от Култура