Новини от област Стара Загора и България

На дребно и на едро!

Рибно тържище "Fishland" доставя изгодно риба и морски дарове

8763 06/08/2021 13:41 Икономика Бизнес
Рибно тържище Fishland доставя изгодно риба и морски дарове
Съдържание от Рибно тържище  Fishland Съдържание от Рибно тържище " Fishland"

Рибното тържище се намира на входа на Бургас, срещу магазин "Джъмбо"

Първото рибно тържище в България – Fishland, отправя атрактивни предложения както към производителите, така и към клиенти на дребно и едро. Тържището  се намира на входа за Бургас, срещу магазин „Джъмбо“. С FishLand не е задължително да живеете до морето, за да имате прясна риба на трапезата!

 Фирменият магазин „ Fishland“  целогодишно предлага огромно разнообразие от черноморска и речна риба, морски дарове и деликатеси в разфасовки от 500 гр. до 5 кг. Продажби на дребно и на едро!

По всяко време на годината тук ще намерите:

- прясна черноморска сезонна риба

- замразена черноморска риба

- прясна сезонна речна риба

- замразена речна риба

- пресни и замразени морски деликатеси

- винаги пресни ципура, лаврак, пъстърва

- всякакви морски дарове – от миди ядки до пресни сезонни миди, скариди - от коктейлни до тигрови - във всякакви разфасовки

Винаги високо качество с цени на едро и дребно и доставка до обектите на  клиентите  в цялата страна!

Рибно тържище „Fishland“ е открито през 2015т. Инвестицията е на Атлантик АД –един от най-големите износители и вносители на риба в България.

Тържището работи с десетки български рибари, съхранява както черноморска, така и сладководна риба- щука, шаран, толстолоб.  60% от рибата в тържището е от български водоеми, като преобладаваща е морската риба. Тържището съхранява също турска и гръцка риба. Основната му  цел обаче е да помага на българските производители. Инвестицията в тържище „Fishland“  е в размер на 11,8 млн.лева, като от тях 4,5 млн.лв. са еврофинансиране по ОП „Рибарство“.  Fishland   разполага със седем хладилни помещения, всяко с капацитет от 20 тона, както и с  четири хладилни помещения с капацитет от по 500 т.

В тях се складира стоката, която не е продадена през деня като прясна и охладена. Предимство са и наличните  20 хладилни камиона за транспорт, които са на разположение на клиентите. Fishland се захранва с енергия от соларни панели, разположени на покрива му.

Коментари към новината

Още новини от Икономика