Новини от област Стара Загора и България

Пуснаха билетите за съботния мач "Берое" - "Черно море"

999 03/08/2021 16:43 Спорт Стара Загора
Пуснаха билетите за съботния мач Берое - Черно море
Divident.€U Divident.€U

Билетите за съботния мач между "Берое" и "Черно море" (Варна) вече са в продажба, съобщиха от клуба. Срещата е с начален час 21 часа, но от клубното ръководство призовават феновете да се снабдят с билети предварително, за да се избегнат струпвания на касите. 

От днес до петък цената на билета в предварителна продажба ще бъде 8 лв., а в деня на срещата ще струва 10 лв. Билетът за ВИП зоната на стадион "Берое" ще струва 40 лв., независимо дали става дума за възрастен или за дете.

Входът за деца до 12 години е свободен, всички подрастващи до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация.

За този мач може да купи билет и онлайн, който да си разпечатате вкъщи. Затова пък няма да се продават билети в официалния фен магазин на "Берое" на стадиона.

Зрителите ще бъдат длъжни да сядат през 2 седалки, както и да спазват дистанция на касите за билети, както и всякакви струпвания.

Билети се продават и на касите на Eventim в Стара Загора:

1. ТЕХНОПОЛИС - бул. "Никола Петков" (до Парк Мол)

2. OMV Дезинтегратор - бул. "Руски"

3. ОМV Стара Загора - Три Чучура - кв. "Три чучура"

4. Български пощи - ул. "Св. Княз Борис I" 81

5. бул. "Цар Симеон Велики" 105

6. бул. "Цар Симеон Велики" 112, ет. 2

7. бул. "Цар Симеон Велики" 119

Всички привърженици на "Берое" ще могат да влизат от южните входове на стадиона, както и от северозападния вход, като са длъжни да носят документ за самоличност.

 

Коментари към новината

Още новини от Спорт