Новини от област Стара Загора и България

ГЕРБ - Стара Загора благодари за подкрепата с обръщение към симпатизантите си

ГЕРБ - Стара Загора благодари за подкрепата с обръщение към симпатизантите си

Общинското ръководство на ГЕРБ – Стара Загора благодари на всички за подкрепата и всеотдайната работа

Скъпи приятели, симпатизанти и членове на ГЕРБ - Стара Загора,
Благодарим Ви за подкрепата и за доверието, което ни гласувахте на 11 юли! Благодарим Ви за Вашата убеденост, за това, че не се огънахте под натиска на онези разрушителни сили, които целят дестабилизация.

Сили, които с лека ръка и само за няколко седмици бяха готови да зачеркнат Стара Загора от картата на най-успешно развиващите се региони в страната. Кампанията мина, изборите също… Уверяваме Ви, че няма да позволим никой да се заиграва с бъдещето на Стара Загора, нито с нейните емблеми.

Целта беше ясна - чрез безпрецедентен натиск да бъдем сринати и унижени, да омаловажат постигнатото от нас. Да се забрави онова, което сме направили за Стара Загора и общината, да го оплюят и захвърлят… Не се получи! Не се получи, защото всички ние сме тук и работим така както можем - с ум и сърце за любимия ни град! Защото Стара Загора е кауза! И нито новоизлюпени политици, нито прекръстени такива, нито онези, които я намират с GPS ще променят това!

Специално благодарим на младежката организация на ГЕРБ за всичко, което направи през изминалата кампания. За позитивното отношение, за енергията и всекидневната работа. Младите хора са нашият най-точен коректив, нашето бъдеще!

От Общинското ръководство на ПП ГЕРБ - Стара Загора

Коментари към новината

Още новини от Политика