Новини от област Стара Загора и България

Парламентарни избори 11 юли 2021

Георги Кадиев: На 11 юли България получава шанс да се пребори с олигархичния модел на мафията

Георги Кадиев: На 11 юли България получава шанс да се пребори с олигархичния модел на мафията
Съдържание от Коалиция БСП за България Съдържание от Коалиция "БСП за България"

Коалиция „БСП за България“ официално закри предизборната си кампания тази вечер в присъствието на симпатизанти на левицата в Града на липите - Стара Загора.

„Застанал съм пред вас, за да поема ангажимент, че никога няма да ви предадем, че винаги ще можете да разчитате на нас! Да си ляв означава да си солидарен, справедлив, да помагаш на другите, когато имат нужда.

Искам да превърнем „БСП за България“ в незабиоколим фактор за съставянето на следващото управление на страната, за да изпълним всички ангажименти, които поехме пред вас по време на тази кампания. Ще спазим всяко едно обещание! Ще направим така, че Стара Загора и държавата да изглеждат по друг начин!“ - с тези думи водачът на листата на „БСП за България“ Георги Кадиев се обърна към дошлите да дадат своята подкрепа за листата на социалистите, членовете на партията и към всички граждани на Стара Загора. Георги Кадиев представи всеки един от 22-мата кандидати за народни представители в Старозагорски избирателен район.

„Искам вашата подкрепа за мен и за БСП. Това е единствената партия, която може да донесе дългоочакваната от българите промяна. Тя е единствената партия, която може да управлява страната с грижа за всеки един българин и с отговорност. Подкрепете ни с номер 4 в машинната и хартиена бюлетина. Ние няма да ви предадем“, обеща пред старозагорци вторият в листата Георги Гьоков.

Милена Данкова, кандидат-депутат от листата на „БСП за България“ подчерта, че като учител желае да се върне качеството и високото ниво в българското образование, за да възпитава в България здрави, млади и мислещи хора. „Народът е казал - Съединението прави силата! Нека обединени на 11 юли да покажем с номер 4, че сме номер 1. Успех и победа!“, пожела кандидат-депутатът Даниела Лекина.

„Пред страната предстоят за решаване важни проблеми. Необходима е честност и компетентност. Доверете ни се! Ние ги имаме, няма да ви посрамим“. С тези думи се обърна към привържениците на лявата идея кандитатът за народен представител Сашо Лозанов.

Приветствие към старозагорци отправи и 19-годишната Даяна, която активно е участвала в кампанията на Коалиция „БСП за България“. „За нас е важно да имаме достойни условия за живот и труд, за да създаваме семейства в нашата страна, в нашия град Стара Загора. Нека на абсурдната ситуация да кажем – До тук!
Гласувайте с номер 4 за своето бъдеще, за бъдещето на страната ни“, призова младата социалистка.

„11 юли ще бъде е съдбовен ден за България. Това е денят, в който хората имат шанс да се преборят с олигархичния модел на мафията, завзел държава и общини“, посочи водачът на листата Георги Кадиев - „Няма по-лява политика от спирането на кражбите и на корупцията, защото, когато няма кражби, тогава има за всички“, каза Кадиев и призова хората да гласуват на 11 юли с бюлетина номер 4.

Кандидатите на "БСП за България" разпънаха огромен надпис с един от най-важните си ангажименти, поети по време на тази предизборна кампания - "Няма да дадем Марица Изток!

Събитието продължи с автентична българска музикална програма.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари към новината

Още новини от Политика