Новини от област Стара Загора и България

Парламентарни избори, 11 юли 2021 г.

"Българските патриоти" закриха кампанията си в Стара Загора с концерт на родни поп звезди

Българските патриоти закриха кампанията си в Стара Загора с концерт на родни поп звезди
Съдържание от Коалиция Българските патриоти Съдържание от Коалиция "Българските патриоти"

Едни от най-обичаните песни, посветени на любовта към България, прозвучаха в Стара Загора по време на заключителното събитие от предизборната кампания на кандидатите за народни представители от Коалиция "Българските патриоти - ВМРО, Воля и НФСБ".

На сцената, заедно с водача на листата, икономистът Елена Ангелинина, пълната зала на Културен център "Загора" аплодира магистър-фармацевтът Венцислав Иванов, Недко Кузманов, Красимир Червилов, Александър Сиди и всички останали кандидати от старозагорската листа на патриотите.

Своите послания да следват българските знаци в политиката и да подкрепят хората, които милеят за своята родина и за своя народ отправи голямата звезда на българския фолклор - Нелина, която изпя едни от най-затрогващите и в същото време вдъхновяващи песни от Пиринския край. Елена Ангелинина и нейните съмишленици не се поколебаха да поведат красиво българско хоро, което бързо изпълни сцената около Нелина.

В концерта блесна таланта на прочутата далеч зад българските граници изпълнителка на стари градски песни - Мария Петрова. Теди Кацарова изпя най-новите си хитове под аплодисментите на пълната зала и на своята майка - неповторимата Силвия Кацарова, чиито любими хитове за пореден път ни припомниха, че трябва се гордеем с талантите, които българският народ е дал на света, да вярваме в себе си.

Бъдещият парламент се нуждае от "Българските патриоти - ВМРО, Воля и НФСБ", защото само хора, които истински милеят за родината си, могат да я поведат по верния път. Затова в неделя, на 11 юли, всеки глас с бюлетина №16 е важен и необходим.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари към новината

Още новини от Политика