Новини от област Стара Загора и България

Парламентарни избори 11 юли 2021

Цветанов проведе работна среща с кандидат-депутатите на Републиканци за България - Стара Загора

Цветанов проведе работна среща с кандидат-депутатите на Републиканци за България - Стара Загора
Съдържание от ПП Републиканци за България Съдържание от ПП "Републиканци за България"

 

Работна среща с кандидатите за народни представители на ПП „Републиканци за България“ в 27 МИР-Стара Загора проведе в града на липите председателят на партията Цветан Цветанов.

В хода на продължилата повече от 2 часа среща бяха дискутирани поредица от въпроси, свързани с хода на предизборната кампания, акцентите в политическата програма на партията, и конкретно свързаните с област Стара Загора, актуални въпроси на политическата обстановка, както и предстоящи инициативи и срещи на кандидатите за народни представители от област Стара Загора.

Специален акцент в разговорите бе и Стратегията за устойчиво енергийно развитие на Република България до 2030 година и нейното отражение в региона, където се намира и най-големият минен енергиен комплекс на България –„Марица Изток“.

Обсъден бе и Планът за възстановяване и устойчивост, който не бе внесен в срок от предишното правителство и това оказва неимоверно влияние на българската икономика.

 В Стара Загора Цветан Цветанов коментира и визитата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, при турския президент Реджеп Ердоган.

Според лидера на ПП „Републиканци за България“, „посещението на Борисов при президента Ердоган е опит за излизане от тежката ситуация, в която се намира бившият премиер на България. За мен е неудачно в този период, в този момент да направиш среща с президента Ердоган. Защото ти си в качеството си на лидер на политическа партия, която участва в изборния процес. Искам специално да се обърна към всички българи – нека да гласуваме за всички тези, които имат ясен хоризонт”, каза Цветан Цветанов, който прогнозира, че гласовете на ГЕРБ на тези избори ще паднат до 500 000 гласа.

 „ПП „Републиканци за България“ е дългосрочен проект, с много добра перспектива в следващите години“, заяви пред актива в Стара Загора Цветан Цветанов.

Той прогнозира нови предсрочни избори за Народно събрание в перспектива от една година, както и последващи поредица от локални предсрочни избори за местна власт, предвид разследвания на различни кметове.

„Следващото голямо предизвикателство пред ПП „Републиканци за България“ са местните избори, затова е важно да се изградят стабилни местни структури от способни, компетентни, достойни, смели, а не послушни хора“, заяви още председателят на партията Цветан Цветанов.

Един от най-младите кандидати за народни представители в листите на партията в страната, 22-годишният бакалавър по спортна педагогика от ПУ „Паисий Хилендарски“ в Пловдив- Стоян Стоянов от Чирпан, сподели с Цветан Цветанов предизвикателствата в предизборната кампания в малкия град, както и това, че след първоначална съпротива за реализация на негова идея, свързана с местни клубове за различни видове спорт, и последващ негов разговор с представител на местната власт, е получил покана да остане да работи за спорта в Чирпан.

16 професионалисти в различни области са включени в листата на ПП „Републиканци за България“ в 27 МИР- Стара Загора.

Сред тях са енергетици, лекар, 6 -кратен Републикански шампион по лека атлетика, специалисти с различни инженерни профили, логопед, педагог, филолог и политолог.

Водач на листата е 29-годишният мениджър в транспортна фирма, възпитаникът на ПУ „Паисий Хилендарски“ в Пловдив Иван Георгиев, който е областен координатор на ПП „Републиканци за България“.

 

С Бюлетина 21 за "Републикаци за България"!

 

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Коментари към новината

Още новини от Политика