Новини от област Стара Загора и България

48 служители от ОДМВР – Стара Загора са наградени за празника на МВР - 5-ти юли

48 служители от ОДМВР – Стара Загора са наградени за празника на МВР - 5-ти юли
Divident.€U Divident.€U

Във връзка с празника на МВР – 5-ти юли за съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи от директора на ОДМВР – Стара Загора са наградени 48 служители. 47 от тях са наградените с отличия „Писмена похвала“, един служител е награден с „Обявяване на благодарност с индивидуална парична награда“.

Отличията връчи директорът на ОДМВР–Стара Загора старши комисар Николай Колев на церемония, която се състоя в сградата на ОДМВР на 2-ри юли 2021 г.  Гости бяха областния управител на Стара Загора, административните ръководители на съдилищата в Стара Загора, окръжния прокурор и районния прокурор.

„Вече 142 години професионалният път на много хора е включил в себе си върховенството на закона, защита  правата и свободите на гражданите и тяхното имущество.

Да бъдеш служител на МВР е призвание и начин живот, свързан с поемането на отговорност, а често и рискове, с готовност да понесеш лишения и несгоди в името на доброто, правдата и опазването на обществения ред.

Уважаеми колеги, искам лично от мое име и от името на ръководството да Ви благодаря за усилията, които полагате и за резултатите, които постигате. Пожелавам Ви да намерите сили да работите така, че да оправдаем високите очаквания към нас от гражданите, да бъдем еталон за всеотдайност и принципност“ , каза в приветствието си директорът на ОДМВР – Стара Загора старши комисар Николай Колев.

Областният управител Иван Чолаков поздрави служителите на МВР по повод празника и пожела здраве и успехи на тях и семействата им.

Коментари към новината

Още новини от Общество