Новини от област Стара Загора и България

По-високи доходи за всички българи, сигурност за децата и семействата

Стабилно управление без участието на ДПС е водеща задача на Коалиция "Български патриоти"

Стабилно управление без участието на ДПС е водеща задача на Коалиция Български патриоти
Съдържание от Коалиция Българските патриоти Съдържание от Коалиция "Българските патриоти"

Коалиция "Български патриоти - ВМРО, Воля и НФСБ" представи листата си

Коалиция „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ ще води толерантна предизборна кампания за българските семейства, за българските граждани, за българския бизнес. Има реална опасност за стабилността на страната ни, затова взехме решение да се обединим и да поставим България над всичко, каза на пресконференция Кръстина Таскова, председател на Съвета по коалиционна политика на ПП Воля. Тя представи листата от 22-ма кандидат - народни представители на Коалицията за 27-ми Старозагорски избирателен район.

Трите формации – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ се обединяват около 10 основни принципа – социални, икономически, демографски и политически, които изповядват.
Основната задача на Коалицията в следващото НС е сформиране на стабилно мнозинство, на стабилно правителство, което да работи за повишаване на доходите на българите, както и недопускане на ДПС отново във властта.

„Сътрудничеството между трите формации в Стара Загора е пример за цялата страна. Коалицията влиза в тази предизборна кампания с амбицията да обедини патриотичния вот и със заявка за сформиране на голяма парламентарна група, която да върне дневния ред на обществото и да защитава националните интереси“, каза водачът на патриотичната листа в Стара Загора Елена Ангелинина. Тя подчерта, че за нея е чест да поеме щафетата от един от най-добрите депутати в 44-то Народно събрание, с който Стара Загора може да се гордее, а именно Кръстина Таскова. „Тя вдигна политическата летва високо, не само в структурата на ВОЛЯ тук, но и в цялата страна. Благодарна съм й, че е до нас в тази кампания”, каза Ангелинина.

Според Александър Сиди, 22-ри в листата на Коалицията за Старозагорски регион , с обединението си българските патриоти са успели да загърбят политическите различия и да направят нещо, което не се е случвало през последните 30 години. „ Това, което става през последните месеци в държавата е страшно. Онези, които миналото лято шестваха по улиците , за да обяснят, че не искат ГЕРБ да има връзки с ДПС, не искат управлението на ДПС и Делян Пеевски, днес започнаха да творят глупости и ние берем техните плодове. Изборният кодекс влезе в Парламента, за да се направят 2 неща: да бъде отстранено ВМРО от избирателните секции, както и отварянето на безброй секции в Турция.

До този момент в Турция вече са разкрити 115 избирателни секции и всеки може да направи сметка какво означава това в изборния резултат“, посочи Сиди.
Затварянето на ТЕЦ-овете в Старазогарски регион означава смърт за Стара Загора, смятат от Коалицията. Тя ще отстоява по всички възможни начини договарянето на по-дълги крайни срокове във връзка със „зелената сделка“. Според Александър Сиди е необходимо повече време, за да се променят производствата в комплекса „Марица изток“ , така че да отговорят на европейските изисквания. Удължаването на сроковете е възможно да се постигне, стига да има политическа воля за това, допълни кандидат-депутатът.
.
Ето и листата на Коалиция „Български патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ за регион Стара Загора:
1. Елена Владимирова Ангелинина –семейна с 2 деца, народен представител от 44-то НС, икономист, завършила бизнес администрация в Швейцария, но избрала да се върне и да се реализира в родината.
2. Венцислав Йорданов Иванов –Първата му професия е ветеринарен лекар. По-късно завършва и фармация
3. Недко Пламенов Кузманов –специалист по маркетингов мениджмънт, преподавател в Медицинския колеж в ТрУ, по специалност фармацевт
4. Никола Любомиров Пировски – Завършва медицина през 2005 г. и работи в Медицински факултет на ТрУ, семеен с 2 деца
5. Боян Йорданов Кулев – общински съветник, специалист в туризма и икономиката
6. Иван Стефанов Божев - икономист от Павел баня
7. Атанас Николов Боев - бакалавър по финанси, магистър по счетоводство и контрол
8. Енчо Валентинов Енчев – инженер по професия
9. Мария Йорданова Митева – лекар, специалист по рехабилитация
10. Мария Ангелова Нанева - икономист
11. Кремена Недева Йовчева- работи в сферата на търговията с петролни продукти в собствена фирма
12. Теодора Райчева Лечева- има 3 деца, завършила е Техникум по енергетика
13. Стамен Иванов Бишков - най-младият представител на листата, роден през 2000г, учи в Аграрния университет в Пловдив
14. Николай Величков Марков- на 39 г., с 2 деца, завършил Великотърновския университет, историк
15. Владимир Борисов Йорданов- на 32г., завършва Търговската гимназия, има висше икономическо образование
16. Алина Събева Иванова - управител на фармацевтичен склад
17. Веселин Тончев Вълев- роден в Стара Загора икономист от Нов български университет
18. Теодора Стоянова Георгиева- завършила Софийския университет, специалност журналистика
19. Иван Генков Илиев – 33 г, историк, завършил университета във Велико Търново, учител в Чирпан
20. Златко Лозев Костов-машинен инженер
21. Красимир Симеонов Червилов –доскорошен зам. - областен управител, зам.директор на Държавна опера- Стара Загора. Завършва оперно пеене в ДМА „Панчо Владигеров“, завършил е и публична администрация
22. Александър Маиров Сиди – роден в Стара Загора, юрист, народен представител от 43-то НС

Платена публикация. Продаването и купуването на гласове е престъпление!

Коментари към новината

Още новини от Политика