Новини от област Стара Загора и България

Халил Летифов отново е водач на листата на ДПС в Стара Загора

Халил Летифов отново е водач на листата на ДПС в Стара Загора
Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА

ДПС в Стара Загора днес регистрира пълна листа за участие в извънредните парламентарни избори. Листата е същата, каквато беше на предходните избори с промяна само в 15-та позиция. Поради отказ за участие на 15-тия в предходните парламентарни избори кандидат за депутат Зейнел Селяйдин, на тази позиция застава Айгън Хаджиисмаил. Водач на листата отново е Халил Летифов. Втори е д-р Тунджай Йозтюрк.

Водачът на листата в Стара Загора подчерта, че в нея са подбрани предимно млади хора. Специално място е отделено на жените, които осезаемо присъстват в листата, както и на професионалните качества на всички кандидати.
На тези избори, спазвайки всички противоепидемични мерки, ще се постараем да направим традиционните си срещи с хората, типични за нашата партия, каза Летифов.

Той съобщи за Divident.EU, че партията предвижда разяснителна програма относно машинния вот. Надяваме се той да не бъде пречка българските граждани да упражнят вота си, допълни водачът на листата.
„Що се отнася до посланията, в 45-я Парламент видяхме, че диалогът между партиите и институциите беше тежко нарушен и това се оказа проблем за провеждането на реформи и съставяне на правителство. Противопоставянето продължава, но основна отговорност на политиците е да намерят път за решаването на този проблем. Диалогът на принципна основа ще бъде основната задача на ДПС“, каза още Летифов.

Ето и пълната листа на ДПС:
1. Халил Реджепов Летифов
2. Тунджай Рамадан Йoзтюрк
3. Шендоан Ремзи Халит
4. Николай Тонев Колев
5. Юлия Емилова Кехайова
6. Орхан Кемалов Асанов
7. Дженал Ниази Топалова
8. Юзеир Али Кенан
9. Мехмед Неджми Зейнел
10. Васил Тодоров Василев
11. Кенан Шакир Саид
12. Доника Бончева Бойчева
13. Суат Мехмед Мурад
14. Иван Енев Костадинов
15. Айгюн Хаджиисмаил
16. Метин Ялзер Качан
17. Валентин Валентинов Георгиев
18. Хълмие Смаил Смаил
19. Сунай Селимов Селимов
20. Ахмед Абдула Мехмед
21. Ридван Байрям Иляз
22. Месут Илхан Юркюш

Коментари към новината

Още новини от Политика