Новини от област Стара Загора и България

Спортни събития за всички организираха в Казанлък през почивните дни

1034 17/05/2021 14:51 Спорт България
Спортни събития за всички организираха в Казанлък през почивните дни
Divident.€U Divident.€U

По случай Деня на българския спорт Община Казанлък организира поредица от спортни събития за всички възрасти през изминалите почивни дни.  Общината и  СКА ,,Пендарева“ проведоха  Ден на отворените врати по различни видове спорт за деца, юноши и възрастни.

В рамките на съботния и неделния ден се проведоха безплатни тренировки на стадион ,,Севтополис“ от клубовете по: йога от център ,,Оренда“, лека атлетика за деца - СКА ,,Пендарева“, ,,Волейболен клуб ,,Казанлък“, Клуб по борба ,,Казанлък“, смесени бойни изкуства с ,,Брадърс ММА“, Спортен клуб по таекуондо ,,Екстрийм“, Футболен клуб ,,Розова долина“, Zumba за деца и Strong Nation с Гери, Кондиционна тренировка и ,,Табата“ - Спортен клуб ,,Атлетик“, смесени бойни изкуства с ,,Аргус“ ММА.

Ден на отворените врати имаше и в клубовете по художествена гимнастика ,,Розова долина“, клуб по карате ,,Шори Доджо“, басейн ,,Антим СПОРТ“, Клуб по екстремни спортове ,,СЕЛТ“.

Спортните демонстрации преминаха при изключително голям интерес, донесоха много вълнение и усмивки у всички участници. 

"Благодарим на всички, които се включиха в инициативата! Надяваме се събитието да се превърне в традиция! Бъдете здрави и продължавайте да прославяте Казанлък със своите успехи. Честит празник на всички, които са избрали спорта за техен начин на живот", казват от ръководството на общината. 

 

Коментари към новината

Още новини от Спорт