Новини от област Стара Загора и България

БСП внесе мораториум върху продажби на общински болници

БСП внесе мораториум върху продажби на общински болници
Divident.€U Divident.€U

Преди няколко часа лидерът на БСП Корнелия Нинова съобщи от страницата си във фейсбук, че БСП е внесла мораториум върху продажбата на общински болници. Това тя обеща на избирателите от Раднево по време на предизборната кампания. “В кампанията, когато бях при вас, обещах да спрем продажбата на вашите общински болници. Изпълних това обещание“, казва Нинова.

От Позитано съобщиха  за реакцията на лидера на партията Корнелия Нинова по повод думите на Бойко Борисов от вчера, съдържащи откровения за назначаване на постове на роднини на популярни социалисти:

„Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред "Позитано" от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можахте да купите. Интересно е, че в изброяването на имена днес пропуснахте най-големите си любимци в БСП, които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко-продажба на имоти, на горива. ВЕЦ-ове, назначения. Като сте казали А, кажете и Б. Едно знам със сигурност - и до Я да го изкарате, мен ме няма във Вашата азбука“каза Нинова.

В неделя сутринта, когато призна, че е "помагал" на хора от БСП и членове на „новите“ партии, като изброи конкретни имена, премиерът в оставка каза: "Събрали се старото БСП - Таня, Мая и Корнелия, и тези, които идваха да работят за мен, когато бях кандидат за кмет - това е в парламента, това са "новите лица".

 

Коментари към новината

Още новини от Политика