Живко Тодоров е сред вносителите на документите за регистрация на ГЕРБ за местните избори

Живко Тодоров е сред вносителите на документите за регистрация на ГЕРБ за местните избори
Divident.€U Автор: Divident.€U

Кметът на Стара Загора и кандидат за трети мандат Живко Тодоров днес внесе в ЦИК документите за регистрация на ПП ГЕРБ заедно с кмета на Бургас и зам.председател на партията Димитър Николов и секретаря на ГЕРБ Цветомир Паунов и членове на младежката организация. "Внесохме 9999 подписа, както винаги.

Очакваме в рамките на следващите дни ЦИК да се произнесе и да ни регистрира за предстоящия местен вот. Желаем на всички партии, кметове, общини успех", каза след регистрацията Димитър Николов. Той съобщи, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ е утвърдила кандидатурата му за кмет на Бургас, гласувайки му доверие за четвърти мандат и тази на Живко Тодоров за кмет на Стара Загора.

За четвърти мандат ще се бори и настоящият кмет на София Йорданка Фандъкова, която по-късно заяви, че ще продължи да работи, но с напълно обновен екип.

Така за поредна година ПП ГЕРБ направи първата регистрация за местните избори, благодарение на младежката си организация, чиито членове близо 10 дни пазеха денонощно ред пред вратите на Централната избирателна комисия.

ГЕРБ ще проведе позитивна кампания, показваща постигнатото и перспективите за развитието на българските общини, каза още Димитър Николов.

Коментари към новината

Още новини от Политика