Новини от област Стара Загора и България

Слави Трифонов ще води в Стара Загора листата на "Има такъв народ"

Слави Трифонов ще води в Стара Загора листата на Има такъв народ
Алекс СОТИРОВА Алекс СОТИРОВА

Слави Трифонов ще оглави листата на партията си "Има такъв народ" в Стара Загора и във Варна. Трифонов съобщи новината по телевизия 7/8 тази вечер в извънредно предаване на живо по фейсбук и в ТВ 7/8, по време на което представи част от приоритетите на партията си в секторите "Здравеопазване", "Образование", "Туризъм", "Енергетика", Спорт" и други.

Важният за Стара Загора сектор "Енергетика" в партията на Трифонов е поверен на Иван Хиновски, ексшеф на НЕК и председател на Българския енергиен и Минен Форум. Здравната сфера се оглавява от един от най-големите отрицатели на политиката на ограничения заради пандемията от коронавирус - доц.д-р Андей Чорбанов. По всичко изглежда, че спортният експерт на "Има такъв народ" ще бъде световната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова.

Реформата в образованието ще заложи на делегираните бюджети в училищата, обявиха Юлия Чурленева, Пламен Николов и Светослав Георгиев.

Слави Трифонов представи трима специалисти по туризъм, мениджмънт и дигитален маркетинг - завършилата в САЩ Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров и швейцарският възпитаник Виктор Гетов, които развиха вижданията си за реформи в сферата на "Туризма".

След представянето на основните приоритети във водещите сектори, Слави Трифонов обяви: И между другото, аз ще бъда водач на листа във Варна и Стара Загора.

 

Коментари към новината

Още новини от Политика