Новини от област Стара Загора и България

ВМРО издигна Александър Сиди за водач на листата си в Стара Загора

692 21/02/2021 12:32 Политика Избори 2021
ВМРО издигна Александър Сиди за водач на листата си в Стара Загора
Divident.€U Divident.€U

Депутатът от 44-ото Народно събрание Александър Сиди ще бъде водач на листата с кандидати за народни представители на ВМРО за предстоящите парламентарни избори в Стара Загора. Той беше номиниран на Областна конференция на партията днес. 

За четири години ние доказахме, че можем да работим и сме уверени, че ще направим Стара Загора по-добро място за живеене. Основна задача на ВМРО е да се бори със „Зелената сделка“, която всъщност е зелено лицемерие, от което искаме да защитим икономиката на региона, заяви след избора си за водач на листата народният представител.

Александър Сиди е роден на 13 октомври 1981 г. в Стара Загора. Възпитаник е на  ПМГ „Гео Милев“ в родния си град, след което продължава образованието си във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, специалност “Право”.

Ще работим за поне два мандата в 27-и Старозагорски многомандатен избирателен район, заяви Сиди и подчерта, че това е напълно реалистична цел.

Той посочи като свой основен опонент на ВМРО в областта ДПС. Не вярвам моите съграждани да подкрепят тази партия, която представлява онези сили, които водеше навремето Сюлейман паша.

Александър Сиди подчерта, че със съмишлениците си ще водят позитивна кампания, в която ще разказват какво направи през изминалите четири години ВМРО. Ще гледаме честно избирателите в очите и ще припомним, че успяхме да отстраним ДПС като балансьор в 44-ото Народно събрание, постигнахме увеличение на доходите на по-голяма част от гражданите с близо 50%. Постигнахме увеличение на учителските заплати с повече от 50% за четири години, както и увеличение на парите за отбрана, припомни водачът на листата на ВМРО в Стара Загора.

Според Александър Сиди основните аргументи на най-голямата патриотична партия да поиска отново доверието на българите е изпълненото обещание за 300 лв. минимална пенсия и 450 лв., които държавата ще върне от данъци в семейството за всяко българско дете.

До седмица ще бъдат известни всички кандидати за народни представители от листата на ВМРО за 27-ми Старозагорски многомандатен избирателен район.

Виж още: Александър Сиди от ВМРО: „Зелената сделка“ е невъзможна в бедната част на Европа

Коментари към новината

Още новини от Политика