Жена е първият опонент на Живко Тодоров за кметския стол

Жена е първият опонент на Живко Тодоров за кметския стол
Divident.€U Автор: Divident.€U

Политическа партия АБВ издига свой кандидат за кмет на община Стара Загора. Той официално беше представен на 5 август, заедно с пълната листа от кандидати за общински съветници на партията.

Това е ветеринарно-медицинският специалист и учен доц.д-р Камелия Стаматова, главен асистент в катедра „Ветеринарна анатомия, хистология и ембриология” на Ветеринарния факултет в Тракийския университет.Камелия Стаматова

Д-р Камелия Стаматова е познато лице от последните избори за европейски парламент. Листата с кандидати за общински съветници ще бъде водена от председателя на областния съвет на АБВ в Стара Загора, проф. Михни Люцканов.

„В листата ни има както млади хора, така и на средна възраст. Балансирана е по отношение на присъствието на жените“, посочи проф. Люцканов.

Преди седмица ГЕРБ обяви номинацията си за кмет на Стара Загора, като гласува доверие за трети управленски мандат на настоящия кмет Живко Тодоров.

От централата на БСП в града на липите обявиха, че ще представят своите кандидати за кмет и общински съветници на 31 август с решение на общинската конференция на партията. Обсъждат се имената на две силни кандидатури, каза председателят на местната организация Валентина Бонева.

Очаква се от малкия коалиционен партньор на управляващите, НФСБ и ВМРО, също да бъде излъчен общ кандидат за кмет на Стара Загора.

Коментари към новината

Още новини от Политика