Новини от област Стара Загора и България

Мартин Камбуров се завърна в "Берое", днес излиза срещу "Ботев" Враца

1199 13/02/2021 09:00 Спорт Стара Загора
Мартин Камбуров се завърна в Берое, днес излиза срещу Ботев Враца
Divident.€U Divident.€U

Нападателят Мартин Камбуров подписа договор с „Берое“ и отново носи „зелено-бялата“ фланелка, съобщи официално сайтът на старозагорския клуб.

Никола Пеев посвети карикатура на завръщането на Камбуров в БероеКамбуров разтрогна договора си с досегашния си клуб ЦСКА 1948 и е привлечен в "Берое" със свободен трансфер.

Камбуров има 48 попадения с екипа на „Берое“ и 246 в родния елит. Очаква се голмайсторът да бъде в групата на тима за гостуването на "Берое" на „Ботев“ (Враца) днес в първия мач от efbet Лига след зимната пауза, който започва в 12,30 часа.

През зимната пауза „Берое“ привлече единствено Мартин Камбуров, който се завърна в тима и не се раздели с нито един свой футболист. За срещата във Враца Димитър Димитров няма да може да разчита на Октавио, който е контузен. Групата на „зелено-белите“ за мача във Враца е в следния състав:

Душан Перниш, Генадий Ганев, Теди Мезаг, Стив Фуртадо, Георги Ангелов, Крум Стоянов, Илиас Хасани, Георги Динков, Александър Василев, Гаюс Макоута, Иван Минчев, Кийлън Лебон, Димо Бакалов, Карлос Охене, Александър Цветков, Еривалдо, Ибрахима Конте, Мартин Камбуров, Алиун Фал, Кукула;

Главен съдия на срещата ще бъде Волен Чинков от София. Прочетете още за очакванията преди мача на www.beroe.bg.

Коментари към новината

Още новини от Спорт