"Брадърс Комерс" създаде прясно мляко „Грош“ с високо съдържание на протеин

Брадърс Комерс създаде прясно мляко  Грош  с високо съдържание на протеин
Съдържание от Брадърс Комерс Съдържание от "Брадърс Комерс"

Старозагорската фирма „Брадърс Комерс“ пусна на пазара висококачествено прясно мляко с марката „Грош“.

"Гарантираме, че млякото е с отлично качество, произвежда се в българска ферма и отговаря на качествата на мляко бариста заради високото си съдържание на протеин. Кутията, с която го предлагаме на българския пазар е изработена в Германия. Поръчахме я, за да може продуктът ни да изпълнява най-високите европейски изисквания“, казва съсобственикът на „Брадърс Комерс“ – Георги Георгиев.

Другото предимство на новия продукт е по-ниската му цена в сравнение с останалите бариста млека на български пазар, уточнява той. Първата доставка от 10 палета с мляко „Грош“ на „Брадърс Комерс“ вече е насочена към магазините в цялата страна.

Заради високото съдържание на протеин, млякото е подходящо за вашето кафе, капучино или мокачино. С него може да нарисувате предпочитаните фигури върху напитката и да внесете добро настроение в ежедневието си. Със своите качества, то ще бъде предпочитано и в чист вид, както от големите, така и от най-малките любители на вкусната напитка.
Високопротеиновото мляко на „Брадърс Комерс“ се предлага в красиви опаковки от 1 литър.

Изискванията към производителите са високи. Мляко бариста не може да се направи от всяка ферма, уточняват от „Брадърс Комерс“. Те работят със селектирани ферми, в които се прилага строг контрол при подбора ни животните, храненето им е с висококачествени фуражи, подъдржа се отлична хигиена. „За да запазим качеството на протеина, млякото се стерилизира при висока температура до 2 секунди, не повече. Така се получава много качествен протеин. Пълним напитката в асептична среда, в опаковка, която не позволява мигриране на съставни части на продукта . Нашата опаковка гарантира най-високо качество. Заради високото съдържание на протеин, мляко „Грош“ отговаря по качества на мляко бариста.“, казват от фирма „Брадърс Комерс.

Търсете мляко „Грош“ на „Брадърс Комерс“ във всички магазини в страната.

Коментари към новината

Още новини от Икономика