Новини от област Стара Загора и България

Инфаркт внезапно покоси кмета на община Мъглиж Господин Господинов

Инфаркт внезапно покоси кмета на община Мъглиж Господин Господинов
Divident.€U Divident.€U

На 52-годишна възраст внезапно почина кметът на Община Мъглиж Господин Господинов. Тази сутрин той е получил масивен инфаркт на миокарда, докато е бил в София. Негови приятели споделиха в социалните мрежи, че предишната вечер са били заедно и той не е имал никакви оплаквания.

Внезапната смърт на Господин Господинов покруси изключително много хора, защото кметът на Мъглиж имаше изключително много приятели и хора, които го познаваха и уважаваха. Всички го наричаха приятелски Динко. За трите мандата като кмет на Мъглиж Господин Господин направи изключително много за развитието на града, на селищата в общината и направи решителни стъпки за решаване на проблемите сред ромското население.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров написа на личната си страница във фейсбук „Един голям Приятел и добър Човек си отиде! Бог да прости Динко, кмета на Мъглиж! Съболезнования на близките!“.

Своите съболезнования споделиха в социалните мрежи и политическите му партньори от ПП ГЕРБ: "Загубихме един достоен и добър човек, който със сърце и мъжество решаваше проблемите на хората. Не пестеше сили, време и енергия, за да бъде полезен на обществото. Направеното от него остава и няма да бъде забравено! Областното ръководство и общинските структури на партия ГЕРБ в област Стара Загора изказват съболезнование на семейството и на близките на Господин Господинов! Поклон пред светлата му памет!"

Преди да стане кмет на Мъглиж Господин Господинов развиваше собствен бизнес в сферата на градинарството, поддържаше мандра, кравеферма и други дейности. Беше председател на Браншовия съюз на животновъдите в България.

Съболезнования от екипа на "Дивидент Стара Загора".

Коментари към новината

Още новини от Общество