Новини от област Стара Загора и България

Наградиха служители на МВР Казанлък в навечерието на професионалния им празник

Наградиха служители на МВР Казанлък в навечерието на професионалния им празник
Divident.€U Divident.€U

В навечерието на предстоящия празник на МВР – 5 юли ст. комисар Лазар Христов – директор на ОД МВР Ст. Загора, гл. инспектор Андреан Аврамов – началник РУ на МВР Казанлък, кметът на Община Казанлък – Галина Стоянова и председателя на Об.С Казанлък – Николай Златанов организираха официално събитие за награждаване на заслужили служители. Гл. инспектор Аврамов поздрави личния състав на РУ –Казанлък и удостои с „Писмена Похвала” със своя заповед 38 служители за високи професионални успехи.

Ст. комисар Христов поздрави състава на Полицейско управление –Казанлък, като отбеляза, че то е най- голямото в страната – както по територия за охрана, така и включва два знакови държавни прохода – Шипка и Хаинбоаз. Кметът на Община Казанлък призова служителите на РУ на МВР –Казанлък да работят със самочувствието на пагона който носят, като за това им предостави ключовете за управление на 3 леки автомобила и 2 ПТС – мотори, както и нови специализирани жилетки за изпълнение на задълженията им.

Галина Стоянова награди служителите с плакети. На официалното събитие участваха служители от КАТ при РУ на МВР -Казанлък.

 

Коментари към новината

Още новини от Закон и ред