Новини от област Стара Загора и България

В Нова Загора

Дарителска акция, инициирана от кмета Галя Захариева събра средства за болно дете

1378 16/12/2023 16:36 Общество България
Дарителска акция, инициирана от кмета Галя Захариева събра средства за болно дете
Divident.€U Divident.€U

Земеделските производители от Нова Загора събраха от доброволни дарения 16 000 лева за лечението на тримесечния Михаил Валентинов Чобанов от Нова Загора, с диагноза спина бифида - хидроцефалия.
„Благодаря на земеделските производители, че за втора година се отзоваха на моята покана за среща.

Събраха се хората, обработващи земята в нашата община, за да споделят за предизвикателствата пред земеделския сектор, за да им благодаря за обществените и личните им каузи, за да помогнем. Гордея се с всеки от тях, защото те винаги са на първа линия при аварийни, а и не само ситуации.“, каза кметът на Нова Загора Галя Захариева.

Тя изказа специални благодарности на народния представител Десислава Танева, както и на представителите на областната и общинската служба по земеделие,които винаги са до хората от сектора, готови да помагат и да ги подкрепят.

За доброто настроение в празничната вечер се погрижи Иван Динев – Устата.
„Идва Коледа, време за равносметка, за празнуване и за подкрепа на онези, които имат нужда. Време, което ни напомня, че най-ценното за общността ни е съпричастността, споделените радости и тревоги, добротворчеството - искрено, сърдечно!“, каза в приветствието си към присъстващите кметът Галя Захариева.

Коментари към новината

Още новини от Общество