Новини от област Стара Загора и България

„Брикел“ започна поетапното пускане на парното в Гълъбово

7752 16/11/2023 10:00 Общество България
Брикел  започна поетапното пускане на парното в Гълъбово
Divident.€U Divident.€U

Със стартирането на отоплителния сезон при отчитане на средноденонощни температури в три последователни дни по-ниски от +12°C, съгласно изискванията на нормативната уредба, „Брикел“ започна поетапното пускане на парното в Гълъбово. Както и в предходни години, подаването на топлинна енергия започна първо към болницата, детските градини и училищата, а след това към административните и жилищни сгради.

Като част от корпоративната социална политика на дружеството, насочена към хората в региона, „Брикел“ ще продължи, както винаги, да осигурява и през този отоплителен сезон безвъзмездно парно отопление в детски градини, учебни заведения, общински и социални структури в Гълъбово.

По-голяма част от жителите на град Гълъбово и през тази зима ще отопляват жилищата си на парно. „Брикел“ осигурява отоплението на над 70% от домакинствата на територията на Гълъбово. Като клиентите на дружеството получават една от най-добрите цени за топлоенергия в страната.

С цел осигуряване на безаварийна работа през отоплителния сезон от дружеството апелират клиентите да приключат всички ремонти по вътрешните инсталации и да ги запълнят с течност, ако това все още не е извършено.

Както и да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си и ако се налага, да извършат допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество