Новини от област Стара Загора и България

"Мебели Виденов" откри голям шоурум в Holiday Park Стара Загора (ВИДЕО)

10010 14/11/2023 11:16 Икономика Финанси
Съдържание от Мебели Виденов Съдържание от Мебели Виденов

Българската компания за втори път влиза в партньорство с търговския комплекс, след като наскоро откри магазин и в Перник.

На площ от 1300 квадратни метра 46-ият обект на "Мебели Виденов" в Holiday Park Стара Загора предлага богат асортимент за обзавеждане на спалня, дневна, кухня, хол и детска стая. В стратегията при изграждането на шоурумовете в цялата страна е заложена по-голяма близост до клиентите, много от които имат желание да видят на живо и да усетят мебелите, които купуват.

"Целта, която си поставяме е нашите клиенти да се чувстват като у дома си. Да имат възможност да видят голяма част от нашето портфолио, както в онлайн магазина ни, така и в шоурумовете, като основен приоритет за нас е да предложим възможност за цялостни модерни и красиви интериорни решения, сподели за нас Диана Иванова – директор "Бизнес развитие и търговска мрежа".

Интересна за клиентите на магазина е зоната за „Домашен текстил“, която включва голямо разнообразие от продукти в категории спално бельо, декоративни възглавници и килими.

При развитието на своята търговска мрежа компанията е движена от концепцията за големи и просторни обекти, в които клиентите да се чувстват комфортно, заобиколени от различни решения за обзавеждане. "Планираме да открием още магазини в страната, които да са с новата визия на търговските ни обекти" – допълва Диана Иванова.

Новата локация на Мебели Виденов в град Стара Загора се намира на адрес бул. Никола Петков 52, Търговски комплекс HOLIDAY PARK. Работното време на обекта е всеки делничен ден от 10 до 20 ч., а в неделя - от 10 до 20 ч., като до 27.11.2023 г. клиентите му ще могат да се включат в интересни игри и томбола със страхотни награди.

"Мебели Виденов" е българска компания за производство и търговия на мебели с над 30-годишна история. През последните години компанията се утвърди като водещ бранд и зае една от лидерските позиции в страната. Освен в България, компанията развива дейността си в Гърция, Румъния, Северна Македония, Албания и Унгария.

Компанията дълбоко цени своите кадри и инвестира в индивидуалното развитие на всеки един от тях. В стремежа да налага позицията си на желан работодател, компанията развива работна среда, която привлича и развива качествените служители. Базите на компанията са оборудвани модерно и високотехнологично с всички необходими удобства за тях.

Грижата за служителите се изразява също и в различни социални придобивки, финансови стимули, професионални обучения и лично отношение. В компанията работят над 1600 служители, в повече от 50 различни локации, а тяхната средна възраст е 38 години.

С упорит труд, последователност и грижа към своите клиенти, "Мебели Виденов" днес могат да ни посрещнат в 46 магазина в цялата страна. Освен в търговските обекти, компанията е лидер на пазара в онлайн търговията с мебели.

Разнообразие от над 7000 продукта за дома, офиса и хотела могат да бъдат поръчани онлайн, по телефона или на място в магазините.

 

Коментари към новината

Още новини от Икономика