Новини от област Стара Загора и България

Сливен отпразнува своя Димитровден с огнено шоу и куп звезди на българската естрада

8242 27/10/2023 09:00 Общество България
Сливен отпразнува своя Димитровден с огнено шоу и куп звезди на българската естрада
Divident.€U Divident.€U

Куп звезди изгряха в Сливен на празничния за града Димитровден - както в небето над Града на стоте войводи, така и на естрадната сцена.

Артисти от клуб „Дивинитас“ изнесоха шоу програма с огън, светлина и голяма доза любов. На площад „Хаджи Димитър“ те жонглираха с огнени факли и рисуваха картини от светлина.

Шоуто беше предшествано от голям концерт с участието на обичани звезди на българската естрада. На откритата сцена на площада Силвия Кацарова и дъщеря й Теди Кацарова, Мая Нешкова, братята Светослав и Благовест Аргирови - всички те пяха за Сливен и се раздадоха за публиката. Нощното небе засвети с впечатляващи празнични илюминации.

Огненото шоу и концертът бяха заключителни изяви от едномесечната празнична програма за Димитровден. Тя предложи интересни и запомнящи се събития за всяка възраст и предпочитания.

Община Сливен благодари на всички културни институции, библиотеки, читалища, спортни клубове, туристически обекти, различни обществени и граждански организации, които се погрижиха през изминалите дни да създадат празничен дух и приятни преживявания за сливенци, гостите и приятелите на града.

Коментари към новината

Още новини от Общество