Новини от област Стара Загора и България

Искра Михайлова: "Възраждане" отива на балотаж в Стара Загора след 16-годишно управление на ГЕРБ

Искра Михайлова: Възраждане отива на балотаж в Стара Загора след 16-годишно управление на ГЕРБ
Съдържание от ПП Въэраждане Съдържание от ПП "Въэраждане"

„Стара Загора се развива различно според очакванията на гражданите и това се вижда ясно при срещите ни с тях. Истината е, че се работи на парче, без цялостна концепция за развитие на общината - и като привличане на инвестиции, и като стандарт на живот, и като привлекателно място за младите хора, които да останат тук и тук да отгледат децата си“. Това коментира кандидатът за кмет и водач на листата за общински съветници от „Възраждане“ Искра Михайлова.

„Въпреки, че имаме всички условия да бъдем една от развиващите се общини, са налице  демографско свиване и липса на инвестиции. Хората виждат всичко, виждат грешките в управлението през последните години, назначението на „наши“ кадри там, където не им е мястото, обществените поръчки, които се дават само на приближени фирми, мръсния и неуреден град, който се е превърнал в строителна площадка, тоталната липса на контрол“, категорична е Искра Михайлова.

Според нея балотажът е абсолютно реалистичен и отношението на хората към „Възраждане“ го показва.

„Не смятам, че битката в Стара Загора е предрешена. Напротив. Ежедневно съм сред хората, за да чуя как според тях трябва да се развива градът. Ежедневно ми се налага да обяснявам, че всеки глас е от значение и да мотивирам избирателите просто да гласуват. Влязох в тази борба за победа и мисля, че съм близо. Колкото и да се опитват да го отричат и да внушават, че резултатът е ясен – балотажът в Стара Загора е повече от възможен“, заяви Искра Михайлова.

Можем да служим и да бъдем в полза на обществото, в листата ни са стойностни и отдадени хора. Имаме стабилен екип, благодарение на който Стара Загора може да бъде свободна община и да се развива в правилната посока. Призовавам хората да не бъдат апатични, защото предрешена битка няма. Гласувайте! По възможност с хартиена бюлетина, за да избегнем опорочаване и манипулиране на вота, каза още кандидатът за кмет от „Възраждане“.

Искра Михайлова и екипът ѝ ще работят за създаване на районни кметства, за да се приближи общината към проблемите на отделните квартали и селата; въвеждане на общинско сметопочистване и сметоизвозване, запазване на земеделските земи, създаване на Общински детски център сред природата.

За Искра Михайлова гласувайте с бюлетина номер 42!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари към новината

Още новини от Политика