Новини от област Стара Загора и България

Георги Бърдаров и Ваня Джеферович представят своята книга в Стара Загора

7932 19/10/2023 15:44 Култура Книги
Георги Бърдаров и Ваня Джеферович представят своята книга в Стара Загора
Divident.€U Divident.€U


На 23.10.2023 г. (понеделник) Ваня Джаферович и Георги Бърдаров ще представят своята книга „Моja bogda sna” oт 18:00 ч. в РБ „Захарий Княжески“, град Стара Загора.

Един емоционален, смешен, тъжен, неочакван и откровен разказ за едно приятелство, което се превърна в книга.

Това е историята около създаването на „Moja bogda sna“ на Георги Бърдаров и Ваня Джаферович - 5 различни наздравици за 5-те най-важни теми в живота им.
„Moja bogda sna“ е една различна и силно емоционална книга, която обединява две балкански души, двама близки приятели и невероятно добри разказвачи. Тя е откровен разговор между Георги Бърдаров и Ваня Джаферович за важните и истински неща в живота. Съществена част, разбира се, е футбола, но всички истории са пречупени през житейския път на Ваня – горчивият спомен от войната, силата на семейството, успехите и разочарованията в спорта, светлината на любовта и големият дар на родителството. Това е историята на всички пострадали от войните, превърнали се в бежанци и скитници по света, без сигурност и покой. Книгата е и за това, че животът побеждава винаги смъртта, а единствения начин да продължиш след опустошението на войната е само един – да успееш да не мразиш никого!
Ще имате възможност да си закупите книга на място по време на събитието.

 

Коментари към новината

Още новини от Култура