Новини от област Стара Загора и България

"Автохит 2000" ООД отбеляза 20 успешни години на автомобилния пазар

1029 09/10/2023 10:10 Икономика Бизнес
Автохит 2000 ООД отбеляза 20 успешни години на автомобилния пазар
Съдържание от Autohit 2000 Съдържание от Autohit 2000

За празника си дружеството, което е оторизиран дилър на марките Volkswagen и Audi за региона, посрещна верни клиенти, приятели и партньори с внушителен спектакъл - 100 дрона осветиха небето на Стара Загора

Двадесет години от старта на своя автомобилен бизнес отпразнува старозагорското дружество "Автохит 2000" ООД. На 6 октомври 2023 година с внушителен празничен спектакъл фирмата посрещна своите верни клиенти, приятели и партньори.

Керана и космонавтите

Празничната феерия премина под слогана на събитието "Автохит - 20 години с поглед към бъдещето". Сред светлините на ефектно лазерно шоу гостите се забавляваха с танцова формация "Boriana Dance & Entertainment", завладяващата компания на "Керана и космонавтите" и гост-водещия Руслан Мъйнов.

За кулинарното изживяване на всички присъстващи домакините бяха поканили шеф-готвач Любен Койчев. Кулминация на събитието бяха визуалните ефекти, сътворени от атрактивно дрон шоу с цветни 3D фигури от 100 дрона, които осветиха небето над Стара Загора.

Старозагорското дружество е оторизиран дилър на марките Volkswagen и Audi за региона и едно от водещите в автомобилния бранш. Негова собственост са продажбено-сервизните комплекси на "Фолксваген" и "Ауди", единствения по рода си шоурум за сертифицирани употребявани автомобили с гаранция - "Das Welt Auto". Отскоро една от фирмите на голямото семейство на Автохит 2000 - "Нова Кар" ООД, стана официален дилър за региона на автомобилите от марките Peugeot и Opel.

Собствениците и управители на дружеството не спират да развиват своя бизнес. През следващата година им предстои изграждането на нов иновативен продажбено-сервизен мултибранд център, който ще бъде изпълнен съгласно най-новите корпоративни стандарти на Stellantis и ще стане официален дом на марките Peugeot и Opel.

Коментари към новината

Още новини от Икономика