Новини от област Стара Загора и България

От 3 до 5 октомври в Интер Експо Център

Над 150 фирми от България и чужбина събира индустриалното изложение MachTech&InnoTech Expo

598 02/10/2023 16:55 Икономика Бизнес
Над 150 фирми от България и чужбина събира индустриалното изложение MachTechInnoTech Expo
Divident.€U Divident.€U

Стотици световни и регионални индустриални брандове, среща с екипите на над 150 изложители, щандове в 4 палати, 10 000 кв.м. изложбена площ в Интер Експо Център, технологични форуми. Всичко това ще предложи на бизнеса от 3 до 6 октомври българското индустриално изложение MachTech&InnoTech, което на официална церемония на 3 октомври се очаква да бъде открито от министъра на икономиката и индустрията – Богдан Богданов. Поканени са посланиците на представените на изложението държави, браншовите камари, Българска стопанска камара, Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска търговско-промишлена палата и други официални лица.

През последното десетилетие изложение MachTech&InnoTech се превърна в притегателна точка за индустрията на Балканите и Източна Европа, В 14-ото издание фирми от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия ще представят над 350 бранда, а София ще се превърне в индустриален хъб. „От Австрия и Чехия ще има мащабни колективни участия“, добавят организаторите. Възможността за обогатяване на продуктовото портфолио, разширяване на дистрибуторската мрежа, сдобиване с ценно ноу-хау и личните срещи с иноваторите са сред предимствата, привличащи специализираната аудитория на MachTech&InnoTech.

Важно за посетителите
За максимално улеснение на посетителите организаторите са усъвършенствали онлайн платформата си www.machtech.bg и само с няколко крика се сдобиваме с желания брой билети. Разбира се, билет може да се купи и на място – на касите на Интер Експо Център.
Роботизация, автоматизация, 3D технологии, системи и машини за индустрията
В зоната на MachTech индустрията ще открие най-новото при металорежещите и обработващите машини, технологиите за заваряване, външна и термообработка, машинно проектиране, хидравликата и пневматиката, лазерните технологии и опазването на околната среда при индустриалните процеси. Успоредно с това зоната на InnoTech ще потопи хилядите присъстващи на изложението в иновациите при системите за индустриална автоматизация, роботиката, електрониката, софтуера, 3D принтирането, проектирането и др.

Съпътстващите формати – този ключов елемент
Професионалните форуми и специализираните събития са неразделна част от MachTech&InnoTech. Сред ключовите събития през тази година е Industrial Tech Forum. Реализиран от TLL Media и Интер Експо Център, на 4 октомври, форматът среща индустриалци и специалисти с иновации за промишлеността, предлагани на българския пазар. „Всеки присъстващ на MachTech&InnoTech ще може да посети събитието“, споделят организаторите.

Вратите на MachTech&InnoTech 2023 ще бъдат отворени за посетители от 3 до 5 октомври между 10.00 и 18.00 часа, а в петък, 6 октомври – до 17.00 часа.

 

Коментари към новината

Още новини от Икономика