Новини от област Стара Загора и България

Центърът за Професионално Обучение към ЦИЕС - Стара Загора с престижна национална награда

666 27/09/2023 11:45 Икономика Бизнес
Центърът за Професионално Обучение към ЦИЕС - Стара Загора с престижна национална награда
Divident.€U Divident.€U

От близо 900 лицензирани ЦПО, Центърът за Професионално Обучение към ЦИЕС - Стара Загора беше един от 18-те, получили престижната награда от Националната агенция за професионално образование и обучение за „Принос в предоставянето на качествено професионално обучение в подкрепа на ученето през целия живот в България“.

Наградите бяха връчени по време на националната конференция “Качество на професионалното обучение - търси, сравни и избери!”, която се проведе на 26.09.2023.

„Застоят е крачка назад, а ние винаги се стремим да вървим напред и тази награда е доказателство, че вървим в правилната посока“, сподели ръководителят на ЦПО към ЦИЕС инж.Мая Енева, като благодари на НАПОО за подкрепата и за високото отличие.

През годините ЦПО към ЦИЕС е организирал стотици курсове и обучения за придобиване на професионална квалификация по различни професии или част от професии, като е помогнал на обучените лица успешно да се реализират на трудовия пазар. Чрез дейността си в сферата на професионалното образование ЦИЕС активно подкрепя политиката за учене през целия живот.

 

Коментари към новината

Още новини от Икономика