Новини от област Стара Загора и България

Местни избори 2023

Осем партии подкрепят кандидатурата на Кънчо Папазов за кмет на Гурково

Осем партии подкрепят кандидатурата на Кънчо Папазов за кмет на Гурково
Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА

Осем партии се обединиха около кандидатурата за кмет на Гурково на Кънчо Папазов, издигната от Инициативен комитет. Неговата кандидатура се подкрепя от ГЕРБ, Продължаваме Промяната, Възраждане, БСП, ДБ, ИТН, ВМРО и ПД Социалдемократи.
Папазов е роден в Гурково , на 57 години е. Завършил е Националната спортна академия. Бил е президент на ФК „Розова долина“, работил е в системата на МВР, в ръководството на държавното дружество НИТИ. Близо 25 години развива бизнес в сферата на международния транспорт и логистиката.

„Близки и познати ме уверяваха, че в община Гурково животът и развитието е в застой. В общината се е настанил страхът. Хората ме помолиха да решим проблемите, да спрем застоя“, обяви мотивите си да се кандидатира за кмет Папазов.
„С тази широка гражданска и партийна подкрепа заставам пред вас и заявявам, че се кандидатирам и влизам в битката за кметското място на община Гурково“, допълни той.

Като основни проблеми в общината Кънчо Папазов посочи страха, насаждан у хората през годините, липсата на сигурност у бизнеса, здравеопазването, което през последните години е стигнало до критична точка.
В село Конаре са натрупани проблеми, свързани с липсата на вода. В Паничерево проблемите отново са свързани с лошо здравеопазване. В цялата община трябва да се решават проблеми, свързани с инфраструктурата.
„Аз и моят екип работим и даваме приоритет на най-наболелите въпроси. Ако на 29 октомври получим подкрепа от съгражданите си, ще се захванем по най-бързия начин да работим за подобряване благосъстоянието на хората“, обеща кандидатът за кмет на Гурково.

 

Коментари към новината

Още новини от Политика