Новини от област Стара Загора и България

Кметът Живко Тодоров с личен пример при почистването на "Бранителите на Стара Загора"

Кметът Живко Тодоров с личен пример при почистването на Бранителите на Стара Загора
Divident.€U Divident.€U

Кампанията “Заедно за една по-чиста Стара Загора” събра доброволци в съботния ден за почистване на парка около Мемориалния комплекс “Бранителите на Стара Загора”. Те помогнаха за приветливостта на парка около Мемориален комплекс “Бранителите на Стара Загора”.

Кметът Живко Тодоров, заедно с неговия заместник Радостин Танев и отдел “Транспорт, чистота и екология”, екипът на звено “Озеленяване и комунални дейности”, общински съветници, представители от сдружение “Спаси Стара Загора”, Лайънс клуб Стара Загора Августа и Лео клуб Стара Загора Августа и други се включиха в каузата, имаща за цел да обедини усилия в грижата за многобройните паркове и градини в града.

Осигурени бяха чували, ръкавици, боя и четки за парковата част, а пътеките около Мемориалния комплекс бяха почистени и освежени. Кампанията ще продължи и на други локации в града.

Община Стара Загора призовава желаещите да се включат и в ежегодната кампания на БТВ Медиа груп - “Да изчистим България заедно”, която ще бъде на 16 септември - Световният ден на почистването. Допълнителна информация за локациите ще бъде публикувана на сайта на Общината през следващата седмица.

Коментари към новината

Още новини от Общество