Новини от област Стара Загора и България

Затварят част от бул. "Княз Александър Батенберг" в Казанлък

578 17/08/2023 16:00 Общество България
Затварят част от бул. Княз Александър Батенберг в Казанлък
Divident.€U Divident.€U


От понеделник, 21.08.2023 г. за три дни ще бъде въведена временна организация за движение на пътни превозни средства по участък от бул.„Княз Александър Батенберг“ и ул.“Хаджи Димитър“.

 По централния бул.“Княз Александър Батенберг“ ще бъдат затворени северните и южните пътни платна в посока изток – запад и запад – изток. Участъците ще бъдат затваряни поетапно, в зависимост от строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, както следва:

- В участъка от кръстовището на бул.„Княз Александър Батенберг“ с бул.„Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Славянска“ и с ул.„Хаджи Димитър“.

 Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, ул.„Св. Св. Кирил и Методий“, ул.„Тракия“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

По ул.„Хаджи Димитър“ също ще бъде въведена временна организация на участъци, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, както следва:

- В участъка от кръстовището на ул.„Хаджи Димитър“ с бул.„Княз Александър Батенберг“ до кръстовището с ул.„Пейо Яворов“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, „Св. Св. Кирил и Методий“, ул.„Тракия“ към съществуващата улична мрежа в града.

Коментари към новината

Още новини от Общество