Новини от област Стара Загора и България

Свършиха билетите за втория концерт на Лили Иванова в Стара Загора

5655 17/08/2023 09:53 Забавно Шоу
Свършиха билетите за втория концерт на Лили Иванова в Стара Загора
Автор: Стоян СТРАТИЕВ Автор: Стоян СТРАТИЕВ

Организаторите ще пуснат ограничено количество допълнителни билети за правостоящи на касата на Летния театър

Тази вечер примата на българската естрада Лили Иванова за втори път ще излезе пред старозагорска публика на сцената на обновения Летен театър в парк „Аязмото“. Всички над 1600 седящи места в театъра са разпродадени, съобщи за Divident.EU отговорникът за организацията на турнето Николай Недеков.

Заради големия интерес обаче от екипа на Лили Иванова са решили да пуснат допълнително ограничено количество билети за правостоящи, които ще се продават на място пред входа на Летния театър след 20.30 часа.

Интересът към концертите на Лили Иванова не стихва, въпреки че и миналата година тя направи национално турне, по време на което откри обновения Летен театър на Стара Загора.

За втория си концерт в Стара Загора Лили готви приятни изненади и различен репертоар с любими песни от този, който изпълни миналата година.

Музиката към песните и ще бъде изпълнена от  нейния оркестър LI ORCHESTRA, в който влизат Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов, Огнян Енев, Иван Йорданов – Чери, Росен Ватев, Христо Михалков и LaTiDa. Мониторен тонрежисьор е Ангел Попов – Ачо, за звука, осветлението и сцената ще се грижи Антоан Хадад, а фотограф ще бъде Ина Янева.

Коментари към новината

Още новини от Забавно