Новини от област Стара Загора и България

„Брадърс Комерс“ с нов хит за ресторантите - охладени италиански блатове за пица с квас

2067 03/08/2023 18:54 Икономика Бизнес
Брадърс Комерс  с нов хит за ресторантите - охладени италиански блатове за пица с квас
Съдържание от Брадърс Комерс Съдържание от "Брадърс Комерс"

Утвърденият в цяла България търговец на хранителни продукти на едро - „Брадърс Комерс“, изненада приятно ценителите  на вкусната италианска храна у нас с охладени блатове за пица, замесени с квас и мая с дълга ферментация.

Блатовете са произведени от най-добрите италиански майстори и нямат нужда от съхранение в хладилник. Те са изпечени на 70%, достатъчни са само 5 минути допичане в загрята фурна на 200 градуса. Резултатът е повече от впечатляващ.

„Брадърс Комерс“ предлага блатове за традиционна пица „Италиана“, както и за Пинса „Романа“, която е по-хрупкава. Направена е от превъзходна фина твърда пшеница – семола. Всеизвестно е, че семолата съдържа много повече фибри, протеини и минерали. Продуктите от твърда пшеница имат и по-нисък гликемичен индекс.      

„След 8-месечен труд успяхме да договорим с най-добрия производител на охладени блатове за пици в Италия да станем вносители на продуктите им у нас. За това ни помогна и един от най-добрите италиански готвачи и наш голям приятел - Маурицио Ферери“, разказва Георги Георгиев, съсобственик в „Брадърс Комерс“ – „Искахме да правим блатовете в България, но не успяхме да постигнем качеството и цената на италианските“, признава той.

От средата на август италианските охладени блатове за пица ще се предлагат в трите магазина на „Крес“ в Стара Загора, както и в магазин „Лимец“ на Централния градски пазар в Стара Загора.

Фирма „Брадърс Комерс“ вече снабдява с италианските блатове за пица най-прочутите и изисквани ресторанти по българското Черноморие. За заведенията, които проявяват интерес към новите италиански продукти на „Брадърс Комерс“ е полезно да знаят, че могат да получат бързо количествата, от които имат нужда. Освен това, тайните в направата на този продукт с превъзходен вкус ще им демонстрира  лично на място италиански майстор-пицар.

От „Брадърс Комерс“ ще ви предложат и останалите  необходими продукти за приготвяне на всички видове пица. Компанията има договор с една от най-добрите италиански фирми за производство на доматени консерви GRECI, от които внася и млечни смеси. Така, освен с най-добрият италиански доматен сос, може да се снабдите и с подходящите сирена, които да направят запомнящ се вкусът на пица „Куатро Формаджи“.

Блатовете за пици се предлагат в кашони от 8 и 12 броя и не е необходимо да им търсите място в хладилника. Вносителите от „Брадърс Комерс“ гарантират, че продуктите са приготвени от професионалисти, пестят време и са предпочитани от клиентите.

Коментари към новината

Още новини от Икономика