Новини от област Стара Загора и България

Старозагорският куклен театър ще забавлява децата на " Мидалидаре рок 2023"

1153 28/06/2023 16:03 Култура Сцени
Старозагорският куклен театър ще забавлява децата на   Мидалидаре рок 2023
Divident.€U Divident.€U

Старозагорският куклен театър ще забавлява децата на фестивала Мидалидаре рок на 1 и 2 юли тази година. Това партньорство с най- голямото рок събитие на открито в региона се случва за първи път в три годишната история на фестивала. Акторите на театъра са на разположение на децата от 10 ч. до 18 ч. в двата юлски дни с различни представления и ателиета.

От 10 часа в продължение на 8 часа и двата дни Жабокът принц от проекта Дигитално оживели кукли ще забавлява малки и големи любители на рока. От 11 часа в продължание на един час ще участвате в приказните истории с ателие „Моята кукла”, за което е необходима предварителна резервация на електронната поща на фестивала. В същия час започват представленията на театъра в кутия „Миг от Коледа”, които са 7 на брой дневно.

Часовете от 12 до 13 и от 15 до 16 са предвидени за анимация, игри и забавления. От 17 часа започват куклените представления. В събота, 1 юли това е пиесата „Който не работи, не трябва да яде” , а в неделя в същия час започва „Задави се меца”
Приятни емоции на Мидалидаре рок 2023!

Коментари към новината

Още новини от Култура