Новини от област Стара Загора и България

"Роси“ вече предлага пълната гама ламинирани паркети на AGT на конкурентни цени

1632 10/04/2023 08:11 Икономика Бизнес
Роси  вече предлага пълната гама ламинирани паркети на AGT на конкурентни цени
Съдържание от Роси Съдържание от "Роси"

Различните серии ламиниран паркет притежават сертификат Blue Angel за по-висока степен на защита на здравето

Ако правите ремонт или обзавеждате ново жилище и се чудите какво подово покритие да монтирате, то отговорът е – ламинирания паркет на AGT. Брандът AGT е гаранция за високо качество, предлага огромно разнообразие от цветове, размери и модели и е с гарантиран произход.

Старозагорската фирма „Роси“ предлага пълната гама от 17 серии с над 120 цвята на паркетите на AGT на гарантирано конкурентни цени.

Вече близо година „Роси“ предлага и пълната гама паркети, навлизайки уверено в сегмента на модерните подови настилки. Всички произвеждани от AGT продукти са сертифицирани с клас Е1 и Е0. Това означава намалено съдържание на формалдехид и покриване на най-високите изисквания за нулеви емисии“, посочват от „Роси“.

Различните серии ламиниран паркет притежават сертификат Blue Angel - първият и най-добре познат знак за екомаркировка в световен мащаб. Той е стандарт за екологично чисти продукти, с по-малко въздействие върху околната среда и по-висока степен на защита на здравето.

„Роси“ разполага с 11 склада в страната и магазини в София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас, Велико Търново, Плевен, Кърджали, Благоевград, Пазарджик, Пловдив. Утвърдената в България като основен доставчик на материали за мебели фирма предлага в своите магазини над 20 000 артикула. Компанията е спечелила доверието на клиентите си не само с високото качество на материалите за мебели, но и с отлично организираните шоурумове с постоянни наличности.


Освен в магазините може да поръчате нужния ви ламиниран паркет и онлайн от сайта на компанията www.rosi.bg, с гаранция, че ще получите доставката в максимално кратки срокове.

„Роси“ поддържа постоянни наличности на паркетите на AGT в големи количества в складовете си в страната. „AGT ни привлече с високото си качество, с голямото разнообразие от модели и цветове, отговарящи на съвременните тенденци.
AGT е призната за най-иновативната фирма в своята сфера, с най-добро представяне и най-добър сервиз“, казва собственикът на „Роси“ Валентин Колев. Затова неговата фирма е поела ангажимента да бъде ексклузивен представител за България на целия асортимент на AGT.

Ламинираните паркети на AGT намират широко приложение поради атрактивния си външен вид, бърз монтаж и голям избор на декори. Външният вид на ламината се придава от декоративен слой, имитиращ изключително сполучливо текстурата на дърво, на камък или с нестандартен дизайн. Чрез разнообразието на над 120 декора, цветове и дебелини се предоставя възможност на клиента да избере най-подходящия за помещението, което обзавежда. Полагането му е допустимо в помещения от всякакъв вид и предназначение. Паркетът на AGT придава уют както в дома, така и в офиса.

Предлаганите в „Роси“ паркети са комбинирани в различни серии, в зависимост от размер на ламелата, дебелината, наличието на фуга и структурата. Характеризират се с лесен и бърз монтаж, поради употребата на патентованата клик система L2C, висока устойчивост на надраскване, натиск и UV-лъчи, както и с това, че са подходящи за подово отопление.
Серия Marco Polo Premium, например, е с патентованата най-нова система на монтаж - UNIFIT. Серия Mood предлага водоустойчивост до 24 часа.

„Роси“ предлага и пълна окомплектовка первази за всеки декор, както и подложки за полагане на настилката в различни дебелини и материали.

Коментари към новината

Още новини от Икономика