Новини от област Стара Загора и България

Христо Стоичков игра голф с Доналд Тръмп и му даде автограф

2461 24/10/2022 08:00 Спорт България
Христо Стоичков игра голф с Доналд Тръмп и му даде автограф
Divident.€U Divident.€U

Легендата на българския футбол и почетен гражданин на Стара Загора Христо Стоичков игра голф с бившия американски президент Доналд Тръмп и му подари футболна топка, върху която положи подписа си за спомен.

Стоичков публикува и няколко снимки във фейсбук профила на марката си за спортни облекла 8hristo с Доналд Тръмп на голф игрище и написа:

"На голф с Доналд Тръмп! Приятните изненади не са само на футболното игрище. Големите играчи - също".

На снимките Доналд Тръмп е с шапка с предизборния си слоган "Да направим Америка отново велика", а Стоичков с шапка от собствения му спортен бранд.

Само за няколко часа публикацията събра близо 4000 лайка и куп коментари, сред които:

"Павлина ХристоваХаресвам Тръмп ,той се бори с глобалистите и не само .Чест е за него да се снима със Стоичков .Гордостта на България по света и футболист номер едно на всички времена"

"Красимир ГеновНяма друг българин , който да се снима , играе и да е приятел с хипер световни звезди.извън футбола това говори колко е голям Стоичков."

"Ivan Ivanov: Ето тук вече нещата стават сериозни! Уникални личности от различни плоскости - политика, футбол, политика/голф, футбол/голф, много високо ниво".

Юлиан Шкодров: ПРИВЕТ!!!ПЪРВО ПОЗДРАВЛЕНИЯ,ЗА УВАЖАЕМИЯТ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!!!ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ЗА ВАС Г-Н СТОИЧКОВ!!!!!!!ПОЗДРАВЛЕНИЯ ,И ЗА ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ!!!ПОЗДРАВЛЕНИЯ И БЛАГОДАРИМ, ЧЕ ВЪВ ВАШЕ ЛИЦЕ ПРАВИТЕ ТАЗИ ГОЛЯМА ВЕЛИКА СПОРТНО-ПРОДОВОЛСТВЕННА ДИПЛОМАЦИЯ !!!!!!!!ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!ГОЛЯМ!!!ВЕЛИК БЪЛГАРИН, И ПРЕДИ ВСИЧКО ЧОВЕК!!!!!!!"

Вижте публикацията на Христо Стоичков с Доналд Тръмп и още коментари тук.

Коментари към новината

Още новини от Спорт