Новини от област Стара Загора и България

Проф. Иван Върляков, БСП: За постигнатото от последния редовен кабинет говори реализираната социална политика

443 20/09/2022 16:35 Политика Избори 2022
Проф. Иван Върляков, БСП: За постигнатото от последния редовен кабинет говори реализираната социална политика
Съдържание от Коалиция БСП за България Съдържание от Коалиция "БСП за България"

"Марица изток" трябва да продължи да работи, подчерта кандидатът за народен представител

„Важно е да има сигурно правителство и стабилен парламент, които да ни водят през очакваната трудна зима. Въпросите са много, които си задава всеки българин – за сметките, отоплението, бюджетите, училищата и т.н. Най-важната характеристика, която трябва да има едно управление е доверието, за да се изпълни начертаната програма“, това каза кандидатът за народен представител на „БСП за България“ проф. Иван Върляков в студиото на Телевизия „Стара Загора“. По думите му, „когато имаш ясна цел и не се оправдаваш, можеш да работиш за България. Живея повече от 50 години в Стара Загора, искам да се чувствам тук добре, децата ни да се чувстват добре, и внуците - също, и съседите - също, обединени с новите технологии и инвестиции, може да се говори за напредък“, коментира проф. Върляков.

„Не може да има просперитет, без икономика. Тогава комплексът „Марица изток и университетът стават жизненоважен градообразуващ фактор и елемент от националната ни сигурност. Разбира се, че „Марица изток“ трябва да продължи да работи, при условията да не замърсява, има нови технологии и подходи това да се случи“, подчерта кандидатът за народен представител.

Според него „за постигнатото от последния редовен кабинет говори сумата за социална политика – над 20 млрд. лв. Министър Гьоков и нашите народни представители показаха как се работи в социалната сфера. БСП влезе в тези избори с реални факти, левицата има приоритети, доказа как се реализират, знаем какво трябва да се направи, как да се направи и можем да го довършим, необходима е подкрепа и всеки, който иска да работи по тези приоритети е добре дошъл“, призова проф. Върляков.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари към новината

Още новини от Политика