Новини от област Стара Загора и България

Мъж и дете загинаха в тежка катастрофа край Чирпан

14103 02/04/2022 11:34 Закон и ред Инциденти
Мъж и дете загинаха в тежка катастрофа край Чирпан
Divident.€U Divident.€U

На 1 април около 15.55 ч., е получeн сигнал за пътнотранспортно произшествие на пътя от Чирпан за с. Зетьово между лек автомобил "Ауди", управляван от 20-годишен мъж и друг лек автомобил "Форд", управляван от 63-годишен мъж.

По първоначална информация от удара 63-годишният водач е починал на място, а 80-годишна жена, пътувала във форда, е получила различни наранявания, настанена е за лечение в болнично заведение, без опасност за живота.

20-годишният водач на аудито е с прорезна рана на коляното.

В момента на катастрофата по пътното плътно, в непосредствена близост до автомобилите, са се движели седем младежи. При сблъсъка между двете коли 13-годишно момиче е починало на място, 19-годишно момче е получило различни наранявания - настанен е за лечение в болнично заведение, без опасност за живота, 15-годишно момче е с охлузвания по тялото, прегледано е и е освободено.

В сектор ,,Пътна полиция" е образувано досъдебно производство. 20-годишният водач е тестван за употреба на алкохол и наркотици, пробите са отрицателни. Същият е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Стара Загора.

Коментари към новината

Още новини от Закон и ред