Новини от област Стара Загора и България

За първи път

Футболната Академия на Буфон ще тренира деца от цяла България на стадион "Берое"

1318 09/02/2022 07:57 Спорт Стара Загора
Футболната Академия на Буфон ще тренира деца от цяла България на стадион Берое
Divident.€U Divident.€U

Един от най-футболните градове в България – Стара Загора, се появява на картата на Академията на Буфон. Градът ще посрещне деца от цялата страна на възраст от 7 до 15 години, които имат желанието и възможностите да надградят своите познания и умения във футболната игра и по-специално на вратарския пост.

Футболният лагер ще се състои от 19 до 25 юни на стадион „Берое“ в Стара Загора и е организиран от Кондор Спорт Академи и Академия Буфон. Авторитетната школа за първи път ще има свой камп в страната ни.

Тук младите вратари тренират и учат техниката на легендарния Джанлуиджи Буфон. Тренировките ще бъдат под наблюдението на B1 треньорите от Италия и България, което гарантира,че участниците ще тренират на най-високо ниво.

Децата в кампа ще получат 10 тренировки в рамките на 5 дни, ръководени от италиански специалисти от Академията и под наблюдението на футболни експерти.

В заниманията са включени лекции по италиански и за спортно хранене. Децата ще имат и много изненади извън терена. Те ще посетят едни от най-интересните забележителности в Стара Загора, ще гледат документален филм за историята на ПФК "Берое". Специален известен гост ще разкаже за своята спортна кариера. Всички деца ще получат екипи на Пума – 2 тениски, 2 чифта шорти, чорапи, раница. Свободните места са ограничени, съобщават организаторите.

Подробности за кампа може да получите на сайта на Кондор Спорт Академи или на мобилен номер 0883 360 207!

Коментари към новината

Още новини от Спорт