Новини от област Стара Загора и България

Позиция

Живко Тодоров: Не ме е страх от проверки!

1028 02/02/2022 15:56 Политика Власт
Живко Тодоров: Не ме е страх от проверки!
Divident.€U Divident.€U

В Народното събрание днес депутатът Настимир Ананиев е казал, че Стара Загора няма да спре осветлението си, защото кметът го е страх от проверки.
„Г-н Ананиев, не ме е страх от вашите проверки! Работил съм винаги по закон и можете да проверявате, колкото искате“, написа в личния си фейсбук профил кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

Той допълва: „ Страх ме е от друго. Страх ме е, че високите цени, инфлацията, ограниченията за Ковид карат хората да живеят трудно! Затова аз, като кмет, не мога да си позволя да ги оставя и на тъмно. Знаете ли колко ще нарасне битовата престъпност от това? Знаете ли колко хора стават в 4 сутринта и тръгват на работа( ТЕЦ-ове, рудници)? Знаете ли колко се прибират след 22 часа от работа?

А как ще опази общината собственото си имущество и това на хората? Ето от това ме е страх! Не може хората да плащат цената за бездействието на политиците! И докато си играете на политически игрички в Парламента, знайте, че в реалния свят нещата са много по-различни“, написа кметът.

Напомняме, че вчера Живко Тодоров беше на заседанието на Комисията по енергетика в парламента. Като представител на НСОБ той представи тежкото положение, в което се намират общините заради високите цени на тока.

Коментари към новината

Още новини от Политика