Новини от област Стара Загора и България

ЦИЕС - Стара Загора с ново лого по случай 20 години от основаването си

1220 11/01/2022 13:00 Икономика Бизнес
ЦИЕС - Стара Загора с ново лого по случай 20 години от основаването си
Divident.€U Divident.€U

През 2022 г. Центърът за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) отбелязва 20-ата годишнина от основаването си.
 
По пътя на своето развитие компанията винаги е търсила най-добрите решения за своите клиенти със специализираните си услуги, които предоставя, за да отговорят те със сигурност на националните изисквания и на изискванията на европейското техническо законодателство.
 
С твърдата увереност, че "Застоят е крачка назад, а промяната е стабилност", през годините ЦИЕС не спира да се стреми да представи по най-добрия начин своята мисия и идентичност.
 
Предвид съвременните предизвикателства в бранд мениджмънта компанията направи следващата крачка в развитието си, като обнови своето фирмено лого. То е с характерна индивидуалност и с модерен графичен дизайн. Фокусът е не само върху техническата част на работата, извършвана от ЦИЕС, но и върху целеустремеността и желанието на компанията да разширява перспективите си.
 
В новото лого са запазени двете букви С, с които брандът е разпознаваем, но сега те са цветни и са едно цяло. Всяка буква е със заоблени напред отворени дъги – символ на устрем, стремеж към прогрес, порив за движение и развитие. Новите корпоративни цветове на ЦИЕС – коралово червено и оранжево не са подбрани случайно. Коралът е символ на чистота, мъдрост и амбиция, а оранжевото олицетворява самоувереността, обновлението и чистата енергия.
 
Промяната няма да окаже никакво влияние на клиентите на ЦИЕС и всички издадени протоколи, удостоверения, сертификати и доклади остават действащи до изтичане на срока им на валидност. 
 
Екипът на ЦИЕС вярва, че и обновеното лого ще бъде асоциирано с професионализъм, честност, компетентност и с индивидуално отношение към всички клиенти.

Коментари към новината

Още новини от Икономика