Новини от област Стара Загора и България

В Стара Загора

Радослав Рибарски е водач на листата на "Продължаваме промяната"

Радослав Рибарски  е водач на листата на Продължаваме промяната
Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА

Областният координатор на коалиция „Продължаваме промяната“- Радослав Рибарски е водач на  листата в Стара Загора. Днес коалицията регистрира в РИК – Стара Загора листа с 11 кандидат-депутати. Втори е Атанас Михнев – добре познат млад старозагорец, който в миналото оглавяваше младежкия общински съвет в града на липите.
Третата позиция в листата е за Радослав Василев. На четвърто място е представителят на коалиционния партньор от ПД Социалдемократи - Елена Нонева .

„Предлагаме на старозагорци силен екип от специалисти във всички области. Имаме доказали се в професията си икономисти, финансисти, предприемачи, еколози и други специалисти“, коментира Радослав Рибарски.
„Залагаме на търсене на реални решения. Проблемите в държавата никак не са малко. До вчера сме били гласоподаватели, не политици. К ато такива гледаме сега на кампанията. Стремим се да работим позитивно, без резки залитания и политически нападки“, допълни той.
Кандидат- депутатите от „Продължаваме промяната“ очертаха и най-важните проблеми за регион Стара Загора, а те безспорно са свързани с предстоящите трансформации в сектор енергетика.
Добър изборен резултат за нас е този, който успее да ни помогне да съставим правителство. Имаме пълните шансове да бъдем първа или втора политическа сила в регион Стара Загора, коментира областният лидер на коалицията.

Коментари към новината

Още новини от Политика