Новини от област Стара Загора и България

В Стара Загора

ПП "Има такъв народ" регистрира листата си, водач е Тихомир Тенев

ПП Има такъв народ регистрира листата си, водач е Тихомир Тенев
Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА

Промяна има в четвърта и пета позиция на кандидат-депутатската листа

ПП „Има такъв народ“ регистрира в РИК – Стара Загора 19- членна кандидат-депутатска листа. Водач отново е областният лидер на партията Тихомир Тенев.
Повечето  имена съвпадат с тези от предходните избори. Промяна от избираемите места в листата има в четвърта и пета позиция.

На второ мястов листата на „Има такъв народ“ е Иван Кючуков, третото място отново е за Павела Митова. Четвъртата позиция е за Банко Банов, който в предходната листа беше на седмо място. На пето място е Владимир Радков, който на предходните избори беше на девето място.

Листата ни е съставена от честни хора, експерти от различни области, коментира пред Divident. eu, Тихомир Тенев. Той допълни, че предизборната кампания на партията ще бъде честна, открита, очи в очи с избирателите.
На въпрос очаква ли да повлияе на изборния резултат фактът, че партията му не успя да състави правителство в предходния парламент, лидерът на ПП Има такъв народ в Стара Загора отговори: „ Надяваме се на мъдростта на българския избирател. Всичко, което зависеше от нас в 45-я и в 46-я парламент го направихме. Преговорите на ниво експертни групи вървяха много добре. Срещнахме се с колегите и на 100% постигнахме договорености за приоритетите на България. Декларация на Христо Иванов обаче, в която той ни обвини и хвърли недоказани твърдения в медийното пространство, взриви отношенията ни с нашия бъдещ коалиционен партньор.“

„Има такъв народ“ ще се бори за първото място на тези избори. Надявам се най-малко да запазим резултатите си от предходните избори“, каза Тихомир Тенев. Нека с вота си хората да решат кой да ги управлява, допълни лидерът на „Има такъв народ“в Стара Загора .

 

Коментари към новината

Още новини от Политика