Новини от област Стара Загора и България

"Берое" застана зад кандидатурата на Бербатов за президент на БФС

1164 20/09/2021 18:00 Спорт България
Берое застана зад кандидатурата на Бербатов за президент на БФС
Алекс СОТИРОВА Алекс СОТИРОВА

Димитър Бербатов вече официално е кандидат за най-високия пост във футболния съюз на България

Димитър Бербатов получи подкрепата на ПФК "Берое" като кандидат за президент на Българския футболен съюз. Нещо повече - "Берое" е един от трите клуча, заедно с ЦСКА и "Пирин", които официално издитаг кандидатурата на Бербатов. Подкрепата си за Берба дават още клубовете "Места" - Хаджидимитрово, "Беласица" Петрич, "Победа 13", ФК "Ком" Берковица и ФК "Локомотив" Каспичан.

Така Димитър Бербатов вече официално е кандидат за най-високия пост във футболния съюз на България. Изброените клубове трябва да излъчат делегати за предстоящия конгрес на БФС, което трябва да се случи до утре - 21 септември.

Ето какво написа Димитър Бербатов в личния си профил във фейсбук:

"Приятели на българския футбол и съмишленици на идеята за #рЕволюция, назря моментът да обявим ОФИЦИАЛНО:
???? Димитър Бербатов е кандидат за поста президент на Българския футболен съюз! Кандидатурата е издигната от отборите на ПФК ЦСКА (София), ПФК "Берое" (Стара Загора), ПФК "Пирин" (Благоевград), ФК "Места" (Хаджидимово), ОФК "Беласица" (Петрич), ФК "Победа 13", ФК "Ком" (Берковица) и ФК "Локомотив" (Каспичан)!
Смятам да продължим кампанията си така, както се представях на терена и както смятам да ръководим БФС - честно, открито и в духа на феърплея. Само така може да се справим с наложените сенчести практики и да направим всичко възможно за едно по-добро бъдеще на българския футбол - ЗАЕДНО! ????"
#БербатовПрезидент
#РеволюциятаЕТук
#BFUelections

Коментари към новината

Още новини от Спорт