Новини от област Стара Загора и България

В Стара Загора

Листата на ПП "Републиканци за България": Нови, дръзки, способни, а не послушни хора!

Листата на ПП Републиканци за България: Нови, дръзки, способни, а не послушни хора!
Съдържание от ПП Републиканци за България Съдържание от ПП "Републиканци за България"

Нови, дръзки, способни, а не послушни хора.
Основната задача - единение на нацията!

Така изглежда листата с кандидатите за народни представители на политическа партия „Републиканци за България“. Най-новият и перспективен десен проект на България предлага изцяло нови лица от област Стара Загора, без партийни зависимост - млади, образовани, смели, дръзки, способни хора, с ясно изявени граждански позиции, доказани професионалисти, с респектиращи биографии.

Енергетици, хуманитаристи, бивши спортисти и педагози с треньорски профил, инженери, военни, геодезисти, политолози, студенти, са представителите в листата.

1. Иван ГЕОРГИЕВВодач на листата на Републиканци за България в област Стара Загора е най- младият водач на листа в региона. Това е 29-годишният Иван Георгиев. Завършил е Пловдивският университет „Паисий Хилендарски“ , с треньорски преподавателски профил, в момента е мениджър Транспорт и логистика в транспортна фирма в град Гълъбово.

  

 

 

2. Д-р Живко ЧОБАНОВВтори в листата е казанлъшкият лекар- специалист по анестезиология и интензивно лечение в МБАЛ „ Д-р Христо Стамболски“ в града д-р Живко Чобанов. Медик с над 30 годишен стаж, спасил стотици човешки животи.

  

  

 

 

 

3. Инж. Христо ЖЕЛЕВТрети в листата е инж. Христо Желев, инженер – геодезист, от Стара Загора. Ръководител производствено поделение, язовирен район „Розов кладенец“, град Гълъбово, към НЕК-ЕАД „Язовири и каскади“ -София.

Има респектиращ опит над 11 години като държавен служител в Областна администрация -Стара Загора.

  

  

4. Юлиян НЕНЧЕВБившият финансов директор на ТЕЦ „Марица -Изток“ 2 и настоящ собственик на фирма за консултантски услуги в областта на ЗОП , енергетиката и водоснабдяването Юлиян Ненчев, е четвърти в листата.

 

 

 

 

 5. Димитър БАНГОВПети в листата е казанлъчанинът Димитър Бангов.

Шесткратен Републикански шампион по лека атлетика – гюлле и диск, възпитаникът на покойната треньорка и олимпийска медалистка Цветанка Христова- Димитър Бангов. Възпитаник на НСА, треньорски профил.

 

 

 

6. Тодор ТОДОРОВНа 6-та позиция в листата е Тодор Иванов Тодоров – 45-годишен, от Чирпан. Ръководител на Центъра за развитие на Община Чирпан и главен координатор на Агенция за регионално икономическо развитие в Стара Загора.

 

 

 

 

7. Диньо КОСТОВ7 -мото място е за представителя, активист на кампанията на община Раднево- докторантът от Техническия университет - 32-годишният инж. Диньо Костов. Работи в Мини „Марица Изток“, рудник Трояново-1.

 

 

 

  

8. Ивайло ЦВЕТКОВСКИ8-ми е инж. Ивайло Цветковски, от Гълъбово. Специалист по електроенергетика и електрообзавеждане, собственик на фирма за производство на мебели.

 

 

 

 

 

9. Тодор ПАВЛОВ9-ти е Тодор Христов Павлов - 29-годишен, бизнесмен от Стара Загора. Собственик на книжарници в Стара Загора и Велико Търново.

 

 

 

 

 

10. Недялко НЕДЯЛКОВДесетата позиция в листата е за 52-годишния Недялко Недялков, магистър от ВВОУ “Васил Левски”, гр. Велико Търново, бивш служител на Министерството на отбраната.

Повече от 25 години е работил в системата на МВР- отдел “ Криминална полиция” като 8 години е бил началник- група, в Областната дирекция на МВР- Стара Загора. Работи в частния сектор.

 

  

 

11. Петя ТЕНЕВАЛогопедът Петя Тенева от Регионален център за подкрепа процеса на приобщаващото образование в Стара Загора е на 11-та позиция.

 

 

 

 

 

12. Йонко ИВАНОВ12-ти е Йонко Иванов от Раднево, собственик и управител на транспортна фирма.

 

 

 

 

 

 

13. Стоян СТОЯНОВ23-годишният студент в ПУ „Паисий Хилендарски“ – спортна специалност Стоян Стоянов е на 13-та позиция в листата. Член е на Контролния студентски съвет към ПУ.

 

 

 

 

 

14. Деляна БОБЕВА14-та позиция е за познатото име от радиоефира – Деляна Бобева, от Казанлък. Завършила е политология в Пловдивския университет „П. Хилендарски“.

 

 

 

 

 

15. Румен НИКОЛОВ15-ти е инженер Румен Николов от Стара Загора. Инженер-геодезист, възпитаник на Университета по архитектура, строителство и геодезия.

 

 

 

 

 

16. Инна ИВАНОВА16-та позиция е за студентката по педагогика от Тракийския университет Инна Христова. Инна е от Раднево, активист в Младежката организация на ПП „Републиканци за България“.

Промяната не става със стари лица.

Нито със стари формати. Нужни са нови визии и политики. А това става с нови хора, с качествени работещи, с авторитетни личности. Способни, смели, открити, а не послушни хора, е философията на представителите на Републиканци за България.

Според тях , основният опонент на тези избори е разделението в обществото. Новият български Парламент ще има тежката задача да преодолее това, категорични са от ПП „Републиканци за България“.

Единението на нацията се извежда като основна задача.

За държава с правила!

Бюлетина 21

ПП Републиканци за България

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари към новината

Още новини от Политика