Новини от област Стара Загора и България

Тихомир Тенев: Резултатите на "Има такъв народ" в Стара Загора са плод на много хора

Тихомир  Тенев: Резултатите на Има такъв народ в Стара Загора са плод на много хора
Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА

Резултатите на партия "Има такъв народ" на тези избори в Стара Загора се дължат на много труд, отдаден напълно безвъзмездно, от всички мои колеги от региона, които работиха по време на изборите. Това каза за Divident.EU областният координатор на партията Тихомир Тенев.

От партийните структури на ИТН са заложили на повече срещи с избирателите и на по-малко контакти с медиите, посочи кандидат-депутатът. Ще коментирам изборните резултати на партията, когато излязат официалните резултати от Парламентарни избори 2021 в регион Стара Загора, допълни той.

Припомняме, че при 65% обработени протоколи в ЦИК, партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ има 20,87% от гласовете и е на по-малко от 2 % от ПП ГЕРБ, която води с 22,67%.

Официалните членове на партия „Има такъв народ“ в област Стара Загора са около 200, но има структури във всички старозагорски общини, посочи областният координатор.

Самият Тихомир Тенев е инженер по електроника и работи в сферата на енергетиката - в ТЕЦ Брикел. На 49 години е, с две деца. Завършил е Природо-математическата гимназия "Гео Милев" в Стара Загора.

Водач на листата на „Има такъв народ“ в Стара Загора, както и във Варна, е Слави Трифонов. Веднага след него се нарежда областният координатор Тихомир Тенев. Ето и останалите кандидат-депутати за Стара Загора:

1. Станислав Тодоров Трифонов
2. Тихомир Гочев Тенев
3. Живка Михалева Железова
4. Иван Стойнов Кючуков
5. Билян Боримиров Кършовски
6. Иван Димов Иванов
7. Йордан Минчев Гинев
8. Владимир Юриев Радков
9. Тодор Иванов Иванов
10. Банко Венелинов Банов
11. Даниел Златков Богоев
12. Димитринка Костова Пенчева
13. Руси Танев Желев
14. Звезделина Динкова Стефанова
15. Красимир Живков Николов
16. Антон Митков Загорчев

Коментари към новината

Още новини от Политика